EROL TAYHAN YAZDI “EY MİLLET, VEKİLİNİ İYİ TANI”

GAZETEMİZ OBJEKTİF İLE ORAY TV'NİN GENEL YAYIN YÖNETMENİ GAZETECİ-YAZAR, EROL TAYHAN SON YAZISINDA “MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLE SEÇMENİ” UYARDI

EROL TAYHAN YAZDI “EY MİLLET, VEKİLİNİ İYİ TANI”
4.05.2023 - 18:42
Kaynak: Objektif Ajans
659
1

Gazeteci Erol Tayhan, “EY MİLLET, VEKİLİNİ İYİ TANI” başlığını taşıyan köşe yazısında “Milletvekili adayları ile Seçmene” seslenerek  uyarı mahiyetinde bir yazı kaleme aldı.

Köşe yazısına “Bu seçim yarışı veya  ‘seçim savaşı’ değil; milletvekili veya cumhurbaşkanı seçme yarışı da değil…!Peki nedir bu kadar büyük bir çaba, çalışma veya çatışma…!” diyerek başlayan Tayhan: “Size bir şey diyeyim mi…? Belki benden bunu ilk kez duyacaksınız  ama şuna emin olun; şaşırmayın veya paniğe de kapılmayın yazıyı sonuna kadar okuyun ne demek istediğimi daha iyi anlayacak ve bana hak vereceksiniz…!

Bu bir gelecek...!Geleceğin imarı bir anlamda...Gelecek neslin de bir geleceği...İşin özü :”Geleceğimiz…!”Detayı şimdi dikkatlice takip edin:

Beş yılda bir yapılan böyle bir seçimi “es geçme” lüksümüz yoktur. Seçen de seçilen de dikkatli olmak ve bilinçli olmak zorundadır.!...”

Gazetemiz “Objektif” ile “Oray Tv”nin Genel Yayın Yönetmeni, deneyimli Gazeteci Erol Tayhan’ın köşe yazısını, gazetemiz Objektif'in  www.duzceobjektif.com ile 81 ORAY TV'nin  www.81oraytv.com  adlı internet sitesindeki köşe yazısından takip edebilirsiniz.  

 

 

 

  

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Sabri.
    Sabri.
    4.05.2023 18:45

    Yazı uzun ama okuyacağım.

Resmi İlanlar