“PROVAKASYONLAR BİZİ YILDIRAMAZ”

MİLLET İTTİFAKI DÜZCE BİLEŞENLERİ İMAMOĞLU'NA ERZURUM'DA YAPILAN TAŞLI SALDIRIYI SALDIRIYI KINADILAR

   “PROVAKASYONLAR  BİZİ YILDIRAMAZ”
8.05.2023 - 16:54
Güncelleme 8.05.2023 - 17:02
434

Millet İttifakı Düzce Bileşenleri CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit başta olmak üzere yaptıkları ortak açıklamada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum Mitingi’nde yapılan taşlı saldırıyı yaptıkları ortak açıklamayla kınadılar.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Cumhurbaşkanı yardımcısı adayımız Sayın Ekrem imam oğlunun dün Erzurum mitinginde organize edilen bu kötülüğü kınıyoruz. Millet İttifakı bileşenleri olarak hak hukuk adalet için yola çıktık ülkemizi daha huzurlu bir güne uyandırmak için mücadele veriyoruz. Bu tip provakasyonlar bizleri yıldırmayacak. 9 Mayıs Salı günü saat 15:00’te bütün Düzceli hemşerilerimizi bu provokasyonlara tepki göstermek için ve 13. cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Mansur Yavaş’ı Ekrem imam oğlunu  dinlemeleri için Anıt Park’a davet ediyoruz. Birlikte başaracağız.”

Açıklamada Millet İttifakı Bileşenleri Düzce Temsilcileri olarak CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Saadet Partisi (SP) Düzce İl Başkanı Tahir Çengel, Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç, DEVA Partisi  Düzce İl Başkan V. Tuğba Günaydın Özcan ve Demokrat Parti (DP) Düzce İl Başkanı Mithat Ceylan hazır bulundu.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar