CHP VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN “ÖRNEK TAVIR”

İŞTE DÜZCE ÖRNEĞİ…! CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYI TALİH ÖZCAN İLE AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYI ERCAN ÖZTÜRK İŞ İNSANI SELAHATTİN TURAN’IN KAYINVALİDESİNİN CENAZESİNDE TAZİYE ESNASINDA BİRARADA OTURARAK ÖRNEK SİYASİ TAVIR VE EYLEM SERGİLEDİLER. BU TAVIR DÜZCE'DE HALKTAN BÜYÜK TAKDİR ALDI.

CHP VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN “ÖRNEK TAVIR”
11.05.2023 - 13:16
Güncelleme 11.05.2023 - 13:25
885
2

DÜZCE’DE “CENAZEYE İŞTİRAK” ÇOK ÖNEMLİDİR…

Siyasetin ve siyasi söylemlerin tavan yaptığı bir dönem içinde bulunduğumuz şu son günlerde siyasi arenalara yansıyan siyasi dili kamuoyu hiç de olumlu karşılamıyor. Özellikle siyasi atmosferden memnun olmayan halk arasındaki büyük bir kesim seçim tarihi yaklaştıkça sergilenen siyasi dil ve söylemin; yarın telafisi mümkün olmayan sonuçlara yol açmasından korkuluyor.

Bu tür tedirginliklerin yer aldığı ortam içinde Türkiye’de örnek bir yapıya ve farklı dil ve ananelerin merkezi konumundaki Düzce’de siyasi söylem ve eylemlere inan siyasi partileri temsil eden milletvekili adaylarının Düzce için büyük önem arz eden cenazelerde zaman zaman biraraya gelerek hasbihal ettikleri görülüyor. Bu tür manzaralar ve fotoğraflar işte huzur ve güven isteyen halkı gelecek açısından daha da büyük huzur ve mutluluğa sevk ediyor.

İşte böyle bir örneğe geçtiğimiz günlerde bir tanıklık ettik.

Düzce’de “3 yıl üst üste Vergi Rekortmeni olmakla” tanınan SEDAŞ’ın yıllardır güvenli bir müteahhidi olarak da bilinen SETA Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Turan Otel Sahibi İş İnsanı Selahattin TURAN’ın kayınvalidesinin cenazesinde biraraya gelen CHP Düzce Milletvekili 1. Sıra adayı Talih ÖZCAN ile Ak Parti Düzce Milletvekili 2. Sıra adayı Ercan ÖZTÜRK taziye esnasında cenaze evinin bulunduğu Şıralık Mahallesi (Kasap Köyü)’nde Selahattin Turan, başta olmak üzere dünür olan iş insanları Ahmet Karslıoğlu ve Özcan Ceylan ile  ve  cenaze yakınlarıyla  da görüşerek taziyede bulundular. Her türlü siyasi görüşe mensup cenaze yakınlarına sözlerinin hiçbir yerinde siyasi kimlik ve söylemi sergilemeden sabırlar dileyen her iki milletvekili adayı; sessiz sedasız hiçbir siyasi söylem dile getirmeden taziye yerinden ayrıldılar.  

CHP Düzce Milletvekili adayı Talih ÖZCAN ile Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı (Düzce eski Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü) Ercan ÖZTÜRK’le yanyana oturarak “siyaset-dışı” hasbihal ettiler. Merhumeye fatiha okuyan CHP’li ÖZCAN  ve Ak Parti’li ÖZTÜRK bu arada seçim  çalışmalarında başarılar dileyerek cenaze evinden sessiz sedasız ayrıldılar.

Bu fotoğraf Düzce'de halkın takdir ettiği ve onayladığı bir fotoğraf olarak siyasi arenada yerini aldı. (Foto: Erol TAYHAN-Objektif Ajans)

HER İKİ MİLLETVEKİLİNİN YANINDA; DÜZCE'NİN ESKİ SİYASİLERİ  DE BU TABLODA YER ALDI  

Taziye esnasında CHP ve AK Parti Milletvekili adaylarının  yanlarında, MHP Düzce eski Belediye Başkan Adayı, İş İnsanı Rıdvan BİLGİN,  ANAP (Anavatan Partisi) eski Düzce Miletvekili adayı, Avni Akyol Öğretmenevi eski Müdürü, Em. Öğretmen Yaşar ERTAN, Anap Bolu eski İl Başkan Yard.(Düzce eski Belediye Meclis Üyesi) İş İnsanı Erdoğan SEZGİN ile Merhum Başbakan 8.Cumhurbaşkaın Turgut ÖZAL’ın en yakın siyasi danışmanlarından biri olarak da tanınan, Düzce TSO eski Meclis Başkanı (Eski Belediye Meclis Üyesi) İş insanı Ragıp GÖKESAOĞLU, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi, eski İGM Başkanı) İş İnsanı Sinan AYDIN da hazır bulundu.

Politika geçicidir. Kalıcı olan ahlak ve siyasi edeptir. Bu anlamda Düzce’nin kimlik ve kişiliğiyle örtüşen bir tavır ve eylemlerde bulunarak örnek bir şahsiyet sergileyen ve bunu alanda halkın arasında uygulayarak halkın büyük takdirini alan örnek siyasetçilerimizi sevgi saygı ve hürmetle anıyoruz.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Musa Velioğlu
    Musa Velioğlu
    11.05.2023 13:20

    Haberde nefis fotoğrafta . Çok teşekkür ediyoruz.

  • İstanbul'da yaşayan Düzceli Sadi
    İstanbul'da yaşayan Düzceli Sadi
    11.05.2023 13:19

    Tebrikler teşekkürler Düzce milletvekili budur işte.

Resmi İlanlar