AHMET TEK'TEN "SEÇİM DUASI ...!"

Yazarımız Ahmet TEK, son köşe yazsını “Seçim Duamız” başlığı ile kaleme aldı…

AHMET TEK'TEN "SEÇİM DUASI ...!"
12.05.2023 - 16:43
Güncelleme 12.05.2023 - 16:56
277
2

Yazarımız Ahmet TEK, son köşe yazsını “Seçim Duamız” başlığı ile kaleme aldı…

İslami anlamda “Dua” kavramını açıklayarak yazısına başlayan TEK, “Dua, insanların bir güce, yaratıcıya yalvarma, ondan talepte bulunma şeklidir” diyerek devam ettiği yazısına “Ülkede seçim rüzgârları esiyor. 14 Mayıs’ta sandığa gideceğiz ve oy kullanacağız. Hepimiz seçimlerin ülkemiz için hayırlara, güzelliklere vesile olmasını isteriz. Başımıza bela arıyor değiliz. Vekil seçeceğiz. Vekil, asili temsil eder. Vekil, asilin yetkilerini haizdir. Özetle,  temsilcilerimizi seçeceğiz” diye devam etti.

Bir seçmenim; ülkemin bugünü ve geleceği için güzellikler ve iyilikler umut ediyorum. Duanın gücüne inanıyorum. Önce duamı edeceğim, sonra oyumu kullanacağım” diyen Usta Gazeteci Ahmet Tek’in yazısının devamını köşe yazısından takip edebilirsiniz: www.duzceobjektif.com dan yazının tamamını okuyabilirsiniz.

Yazının tamamını okuyan siz değerli okurlarımızın böyle bir “Seçim Duasına “amin” diyeceğinizi umuyoruz…!   

 

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Sinan
    Sinan
    12.05.2023 16:51

    Böyle bir duayı Erol Tayhan'dan beklerdik ama olsun sizde geneli kapsayan bir dua ile bizi bir anlamda uyanışa sevk ettiniz.

  • Musa Sarıoğlu
    Musa Sarıoğlu
    12.05.2023 16:46

    Doğru, işimiz duaya kaldı ..Tabii ki amin diyeceğiz. Başka yapacak bir şey kalmadı.Hep birlikte amin diyelim.

Resmi İlanlar