AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLLERİ MAZBATA ALDI

AK PARTİ'NİN İKİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ AYŞE KEŞİR VE ERCAN ÖZTÜRK SEÇİM KURULUNDAN MAZBATALARINI ALDI.

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLLERİ MAZBATA ALDI
26.05.2023 - 11:59
Güncelleme 26.05.2023 - 12:47
352

14 Mayıs 2023 ‘te yapılan TBMM’nin 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Düzce Milletvekili seçilen Ayşe Keşir’le Ercan Öztürk mazbatalarını alarak milletvekilliklerini tescillemiş oldular.

Düzce Adliyesi Konferans Salonu’nda yapılan “Mazbata Töreni” nde önce Ak Parti Düzce Milletvekili seçilen Ayşe Keşir mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sibel Demir’den aldı.

Ak Parti’nin ikinci milletvekili olarak halkın onayını alan Ercan Öztürk’te mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Murat Kurt’un elinden aldı.

Her iki vekilde tören sonrası yaptıkları  kısa değerlendirmede 28. Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüksek oy oranı ile  Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştıklarını söylediler.

 

ŞENGÜLOĞLU; “DÜZCE’MİZE GÜZEL BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEKLER”

Mazbata töreninin ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu genel bir değerlendirmede bulundu.

Şengüloğlu, teşkilat ve Düzceli vatandaşlara teşekkür ederek, “Milletvekilliği seçimlerinde Türkiye 4’ncüsü, Cumhurbaşkanı oylamasında Türkiye 11’ncisi seçime gitme oranında da Türkiye birincisi olduk. Bu manada teşkilat üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cansiperane bir mücadele verdik. Düzceli seçmenlerimize de teşekkür ediyorum. Gerek Ayşe Hanım gerekse de Ercan Öztürk için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu saatten sonra tüm Düzce’nin vekili onlar. Düzce’mize güzel bir şekilde hizmet edecekler. Bundan sonra bize durmak yok yola devam. Seçim sürecinden ötürü 2,5 aylık bir ara verdik çalışmalarımıza. Bundan sonra daha güçlü şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Düzceli hemşehrilerimizin hiçbir endişesi olmasın. 28 Mayıs akşamı da hayırlı sonuçlarla Cumhurbaşkanlığını kazanacağız ve yola devam edeceğiz” dedi. 

KEŞİR; “PARLAMENTO DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Milletvekilliği mazbatasını dördüncü kez alıyor olmaktan büyük şeref duyduğunu dile getiren Ayşe Keşir, “Öncelikle Düzceli seçmenlerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize oy veren vermeyen Düzceli hemşehrilerimizi parlamentoda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Her kademede görev yapan teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızı da Düzce’den en yüksek oyla seçtirmek için hemşehrilerimizden tek tek oy istiyoruz. Pazar günü hemşehrilerimizi sandığa davet ediyorum ve Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerini bekliyorum” dedi.

ÖZTÜRK; “DÜZCE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Milletvekili Ercan Öztürk ise omuzlarına yüklenen yükün farkında olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Bize olan güveni boşa çıkarmamak için Sayın Genel Başkanımında bize rehberliği ile Düzce için gece gündüz çalışacağız. Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Düzce halkının istikrardan yana oy kullanacağını ve Sayın Cumhurbaşkanımıza da en yüksek şekilde destek vereceğine inanıyoruz. Düzce’ye hizmetleri koordineli şekilde getirmek için de buna ihtiyacımız var.” 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar