"KENT MEYDANI PROJESİ"NE YERİNDE TESPİT YAPILDI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yapım çalışmaları devam eden Cedidiye Kent Meydanı Projesinde gelinen son durumu yerinde gördü.

"KENT MEYDANI PROJESİ"NE YERİNDE TESPİT YAPILDI
1.06.2023 - 15:52
Güncelleme 1.06.2023 - 15:53
303
2

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yapım çalışmaları devam eden Cedidiye Kent Meydanı Projesinde incelemede bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Cami-Meydan-Çarşı’ konsepti ile hayata geçirilen Cedidiye Meydan Projesi çalışmalarını yakından takip etmeyi sürdürüyor.

Başkan Özlü, bu doğrultuda, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve İmar Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte çatı kapama çalışmalarının devam ettiği projenin son halini inceledi. Cedidiye Camii ile uyumlu ve bütünlük oluşturacak şekilde yapımı devam eden çalışmalar hakkında proje yetkililerinden bilgi alan Özlü, dükkânların iç kısımlarını da gezerek, projenin kalan kısımlarının da kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için talimat verdi.



Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Sadettin
    Sadettin
    1.06.2023 17:44

    Camiiyle uyum sağlayacak bir yapı planlanmalı; estetik açıdan..

  • Sadettin
    Sadettin
    1.06.2023 17:36

    Camiiyle uyum sağlayacak bir yapı planlanmalı; estetik açıdan..

Resmi İlanlar