Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan, Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından mecliste gündem dışı söz alarak felaketin boyutunu anlattı. Özcan konuşmasında ‘‘Çiftçilerimize destek yapılmalı. Su altında kalan evler için nakdi yardım yapılmalıdır.’’ dedi.
Düzce’de hafta sonu etkili olan ve şehir merkezi dahil tüm İlçelerde büyük yıkımlara ve taşkınlara sebep olan sel felaketinin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Düzce Milletvekili Talih Özcan mecliste gündem dışı söz alarak felaketin boyutunu anlattı.
Özcan konuşmasında “ Geçtiğimiz hafta sonu Batı Karadeniz Bölgesinde yaşanan sel felaketinde zarar gören her bir vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yağmurun durmasıyla birlikte Düzce’de sel felaketinin acı bilançosu da gün yüzüne çıktı. Özellikle Gölyaka ve Yığılca ilçelerimizde köprüler yıkıldı yollar kullanılamaz hale geldi.’’
72 DÖNÜM EKİLİ ALAN SULAR ALTINDA KALDI
Özcan, ‘‘En büyük tarım arazilerimizin olduğu İçmeler Köyü’nde 72 bin dönüm ekili alan sular altında kaldı. Köy halkının ve çiftçilerimiz mahsulleri yok oldu. Melen Küçük sanayi, sitesindeki esnafımızın dükkanlarını sel bastı. Çiftçilerimize destek yapılmalı. Su altında kalan evler için nakdi yardım yapılmalıdır.’’ dedi.
Editör:
E. TAYHAN
Yorum Yap