CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN’I ACI GÜNÜNDE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan’ın kayınpederi Diş Hekimi Ali Demir, Sakarya’nın Akyazı ilçesi Alaağaç Köyü’nde toprağa verildi.

CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN’I ACI GÜNÜNDE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
16.05.2023 - 11:27
Güncelleme 16.05.2023 - 16:59
1175
4

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan’ın kayınpederi Diş Hekimi Ali Demir, Sakarya’nın Akyazı ilçesi Alaağaç Köyü’nde toprağa verildi. CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan’ı bu acı gününde Düzce, Sakarya ve çevre illerden gelen dost ve yakınları başta olmak üzere iş, ticaret ve siyaset dünyasından çok sayıda seçkin gurup yalnız bırakmadı.

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er başta olmak üzere CHP’nin diğer milletvekili adayları ve millet ittifakı içinde yer alan siyasi partilerin başkan ve yöneticilerinin yanısıra Düzce’den de çok sayıda partili partisiz iş insanı da cenazeye iştirak ederek ailenin acısını paylaştı.

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan’ın kayınpederi Diş Hekimi Ali Demir, bölgede birçok STK’larda görev yapmış hatta Akyazı Akınspor kulüp başkanlığı ve uzun yıllar da Sakaryaspor Kulüp Başkanlığı da yapmış biri olarak bölgede spor ve iş hayatında halk arasında sevilen sayılan ve takdir edilen bir şahsiyet olarak tanınıyordu.

Merhum Ali Demir 15 Mayıs.2023 Pazartesi günü Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Alaağaç köyünde ikindi namazına müteakip kılınan  cenaze namazının ardından aynı köy mezarlığına defnedildi.

Bizler  Objektif Gazetesi Ailesi ve Oray Medya Ailesi olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet; Düzce Milletvekili Talih Özcan başta olmak üzere, kıymetli eşleri ve Demir ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.


 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (4)

  • Selim
    Selim
    16.05.2023 16:56

    Sayın Vekilim başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

  • Ahmet Ataseven
    Ahmet Ataseven
    16.05.2023 16:18

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına başsağlığı dilerim

  • Hüseyin
    Hüseyin
    16.05.2023 14:28

    Allah rahmet eylesin sizlere başsağlığı diliyorum vekilim.

  • Süha
    Süha
    16.05.2023 14:23

    Sayın vekilim başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ailenize de sabırlar diliyorum. Haberi buradan Objektif'ten okudum öğrendim.. Yoksa haberim olsa gelirdim. Allah sabırlar versin.

Resmi İlanlar