DÜZCESPOR BAŞKANI KAPOĞLU, ALTYAPIYI ÖNEMSİYOR

DÜZCESPOR BAŞKANI KAPOĞLU, ALTYAPIYI ÖNEMSİYOR

DÜZCESPOR BAŞKANI KAPOĞLU, ALTYAPIYI ÖNEMSİYOR
20.11.2021 - 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
761

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ile beraberinde yönetim kurulu ve teknik direktör Yavuz İncedal Nurettin Zafer Stadyumunda oynanan Düzcespor-Eskişehirspor U-19 Gelişim Ligi maçını izledi. Zorlu karşılaşmanın galibi 2-1'lik skor ile Eskişehirspor oldu

Göreve geldiği günden itibaren alt yapıdaki kararlılığı ile Düzce'deki genç futbolculara ışık olan Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu bugün oynanan  Düzcespor-Eskişehirspor U-19 Gelişim Ligi mücadelesini  tribünden takip etti. Kapoğlu ve yönetim kurulu ile birlikte maçı takip eden Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal  "Alt yapıdan kazanılacak her bir topçunun Düzcespor'un geleceğini belirleyeceğini" belirtti. 2-1 Eskişehirspor'un üstünlüğü ile sonuçlanan mücadelenin ardından Oxijen TV’de Gazeteci Mertcan Keleş’in  sorularını cevaplandırdı.

YAVUZ İNCEDAL GENÇLERDEN UMUTLU

İncedal açıklamasında şunları söyledi: " Öncelikle gençlerimiz Düzcespor'un geleceğe ait teminatıdır. Gençlerimizi fırsat buldukça izlemek gerekir. A takımda yer alan 3 tane futbolcumuz var gelişim liginde.Alt yapı hocalarından aldığımız raporlar doğrultusunda bizde kendi gözlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Bunlar olması gereken şeyler. İnşallah alt yapıdan çok daha fazla genç futbolcu kazanılır. Buraya gelerek gençlerimizi motive etmiş oluyoruz.

İncedal, Düzcespor'un yarın oynayacağı Elazığ Karakoçan maçı ile ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Bizim maça gelecek olursak da artık her maça final gözüyle bakıyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Lig uzun bir maraton bu yoğun tempoda inişler çıkışlar elbet olacaktır. Çünkü hastalıklar, sakatlıklar ve formsuzluklar futbolun bir gerçeği. İnşallah yarın Düzce'ye ve taraftarlarımıza galibiyet getirmek istiyoruz. Onlar ile bir olduğumuzda güçlü oluyoruz. Buradan taraftarları tribüne davet ediyorum.”

 

 


Editör: E. TAYHAN