ÖZLÜ ASKF'Yİ YOK SAYIYOR

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, amatör spora destek olayım derken, amatör kulüplerin kuruluşu ASKF’yi yok sayması tepkilere yol açtı.

ÖZLÜ ASKF'Yİ YOK SAYIYOR
27.04.2022 - 10:59
Güncelleme 27.04.2022 - 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
489

Başkan Özlü, maddi imkansızlıklar sebebiyle küme düşen ve maçlara çıkamayan iki takıma jest yapayım derken, büyük bir gafa imza atmış oldu.

Düzce Süper Amatör Lig maçlarına maddi imkansızlık sebebiyle çıkamayan Aziziyespor ile maddi imkansızlıklar sebebiyle küme düşen Hamidiyespor’U ziyaret etti.

Kulüplere küçük bir miktar para veren Özlü, amatör spor kulüplerine destek olacağını açıkladı.

Özlü’nün açıklamaları “Şimdiye kadar neredeydin?” sorusunu gündeme getirdi.

 

“GEÇTİ BOR'UN PAZARI.."

Belediye başkanı seçildiği günden bu yana amatör spor kulüplerini hatırlamayan ve kapılarını çalmayan Özlü’nün, sezon başında ekonomik kriz yaşayan ve küme düşen  Aziziyespor ile Hamidiyespor kulüplerini ziyaret etmesi “Geçti Bor’un pazarı.." atasözünü hatırlattı.

Düzce’de amatör spor kulüplerinin bağlı olduğu çatı kuruluşu olan Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) yöneticileri de Özlü’nün yaptığını “şov” olarak niteledi.

Belediye Başkanlarının amatör spor kulüplerine yapacakları yardımı ASKF üzerinden yapması gerektiğini vurgulayan spor uzmanları, “Sayın Özlü yanlış yönlendiriliyor. Kulüplere sezon başı yardım yapılır. Sezon sonunda küme düşen takımlara yardım yapılması komik bir durumdur” şeklinde eleştiride bulundular.


Editör: E. TAYHAN