“DÜZCESPOR’UN KAYIP 3 PUANI NE OLACAK…?”

“O HAKEM” ŞİMDİLİK KIZAKTA…!

“DÜZCESPOR’UN KAYIP 3 PUANI NE OLACAK…?”
23.09.2022 - 17:00
Kaynak: (Objektif Ajans)
856

Düzcespor Erzincanspor maçının hakemleri için karar verildi

18-09-2022 tarihinde oynanan BıtexenDüzcespor-Erzincanspor maçının hakemlerine gözlemcilerden iyi not gelmediği için bu hafta 4 hakeme de maç verilmedi. Düzcespor- Erzincanspor maçının orta hakemi Yakup Özhan maç yönetiminden geçerli not alamadı.

BıtexenDüzcespor-Erzincanspor maçının orta hakemi Yakup Özhan ile  yardımcıları Sefa Özcan ve Çağrı Yıldırım’da geçerli not alamadığı için bu hafta maç verilmediği öğrenildi. Maçın 4.hakemi Serkan Eryılmaz ise Erzincanspor yedek kulübesini iyi yönetemediği orta hakem olan Yakup Özhan’a yardımcı olmadığı için bu hafta sonunda kendisine maç verilmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DüzcesporErzincanspor maçında Mehmet Özdıraz’ın düşürülmesi ve yenilen 1.golün ofsayt olması sebebi ile kayıtların TFF'ye  gittiği öğrenildi. Düzcespor taraftarları bu cezayı adil bulurken, hakemlerin cezasız kalmadığına sevindiklerini belirttiler.

“CEZA YETERLİ DEĞİL. DÜDÜKLERİ ALINMALI”

Öte yandan bir gurup Düzcespor taraftarı, kararın yetersiz olduğunu “kazanan Erzincanspor oldu. Düzce kaybetti. Düzcespor’un kaybolan 3 puanını kim geri verecek.Bu hakem gurubuna öyle bir ceza verilmeli ki bunların düdükleri ellerinden alınmalı” 

 

 


Editör: E. TAYHAN