BEŞİKTAŞIN ÇİFTE KUPALARI DÜZCE’DE

ELDE EDİLEN GELİR, BEŞİKTAŞ DERNEKLER BİRLİĞİ VASITASIYLA SELDE MAĞDUR OLAN AİLELERE ULAŞTIRILACAK.

BEŞİKTAŞIN ÇİFTE KUPALARI DÜZCE’DE
11.08.2021 - 14:10
Güncelleme 11.08.2021 - 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
1492

2020-2021 futbol sezonunda şampiyon olan Beşiktaş'ın lig kupası ve Türkiye kupası Düzce'ye geldi. 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin organize ettiği program büyük ilgi gördü.

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen etkinlikte 2020-2021 futbol sezonunda şampiyon olan Beşiktaş’ın Lig ve Ziraat Türkiye Kupaları Düzce’ye getirilerek taraftarlarla buluşturuldu.

ELDE EDİLEN GELİR “YANGINZEDELERE GİDECEK”

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli, organizasyonda taraftarımızı kupalarla buluşturmayı hedeflediklerini belirterek katkı sağlayan taraftarlara teşekkür etti.

Son günlerde ülkemizde yaşanan orman yangınlarının üzüntüsü içinde olmamız yüzünden çifte kupaların ilimize getirilmesinde fazla tanıtım yapma gereği duymadıklarını ifade eden Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Darıyerli, organizasyondan elde ettikleri cüzi de olsa gelirleri, Beşiktaş Dernekler Birliği vasıtasıyla yangında zarar gören mağdur ailelere ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

OBJEKTİF YAZARI İLHAMİ HAN’DA HAZIR BULUNDU

Beşiktaş’ın simge olmuş taraftarlarından olan Gazetemiz Objektif’in Köşe Yazarı İlhami Han’ın da hazır bulunduğu organizasyonu kendi sosyal medyasında paylaşarak taraftara duyurmaya çalıştı. Yazarımız Han, " 1903 Düzce  Beşiktaşlılar Derneği Başkanı sayın Faruk Darıyerli’nin şahsında yönetim kurulu üyelerinin girişimiyle  Evcek yaşam alanının ev sahipliği ve katkı sağladığı 2020-2021 sezon Şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası Düzceli Beşiktaş taraftarı ile sade bir törenle kahvaltı eşliğinde sergilendi. Bende katılarak bu muhteşem ana şahitlik etmenin gururunu yaşadım " diyerek duygularını dile getirdi.

Yazarımız HAN ayrıca paylaşımında, " malum içimizin yandığı şu günlerin göz önünde bulundurularak hiçbir taşkınlığa yer verilmeden dostlarla birlikte olmak sohbet etmek harikaydı. Yeni Şampiyonluklara, kupalara diyerek anlatılmaz yaşanır tadında bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese tüm samimiyetimle bütün taraftarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

İlhami Han bu arada Düzcespor'u yakından takip ettiğini de dile getirerek, bu yılın Düzcespor'un yılı olacağına da inandığını kaydetti.

BJK BAŞKAN YARD. EMİN BİBER’DE HAZIR BULUNDU

Organizasyona Beşiktaş’ın Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emin BİBER, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Düzce Pekintaş Müdürü Faruk DARIYERLİ ve dernek yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere, Düzceli Beşiktaş taraftarları da bu anlamlı organizasyonda hazır bulundu.

EROL TAYHAN’DAN “BJK’YA TEŞEKKÜR” 

Öte yandan Beşiktaş taraftarı olarak bilinen gazetemiz Objektif’in Genel Yayın Yönetmeni, Oxijen Tv’nin Program Yapımcısı Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’da yaptığı kısa açıklamada; çifte kupanın Düzce’ye getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, mazereti yüzünden organizasyona eşlik edemediğini belirterek, çifte kupanın Düzceli taraftarlarla buluşmasını sağlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve organizasyonda bizzat hazır bulunan Beşiktaş’ın derneklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Emin BİBER ve “1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği” Başkanı Sayın Faruk Darıyerli ile Beşiktaş’lı dostlara teşekkür etti.

 

 

 

 


Editör: E. TAYHAN