DÜZCESPOR TARİH YAZDI:SÜPER LİG TAKIMI HATAYSPOR’U ELEDİ

HATAYSPOR:0 DÜZCESPOR:2 Düzce Cam Düzcespor, Hataysporu Emre Gündoğdu ve Eren Karadağ’ın golleri ile kupada saf dışı bıraktı.

DÜZCESPOR TARİH YAZDI:SÜPER LİG TAKIMI HATAYSPOR’U ELEDİ
20.10.2022 - 13:02
Kaynak: (Objektif Ajans)
616

Türkiye kupasında süper lig takımlarından Hatayspor ile eşleşen Düzce Cam Düzcespor büyük sürprize yaparak anında Türkiye’nin gündemine olurdu.

Ziraat Türkiye kupasında süper lig takımlarından Hatayspor ile eşleşen Düzce Cam Düzcespor büyük sürprize imza atarken tüm Türkiye’nin gündemine olurdu.

Düzce Cam Düzcespor Hatay’sporu kupada Emre Gündoğdu ve Eren Karadağ’ın golleri ile Hatayspor’u saf dışı bırakırken büyük sürprize imza attı. Bu sürpriz Türkiye’nin gündemine otururken Düzcespor’un süper lig takımı olan sahaya tam kadro ile çıkan Hatayspor’u elemesini konuştu. Tüm ulusal kanalların Düzce Cam Düzcespor’un Hatayspor’u elemesini konuşurken yaygın medyada manşetlerde Düzcespor’un büyük sürpriz yaptığı haberleri ile okurlarına duyurdu.

FUTBOLUN EKONOMİYE KATKISI

Futbolun ekonomiye katkısı ise 2 gün için şehrinize 100 bin kişi giriyor. Her inen uçaktan elde edeceğiniz gelirden tutun da bu insanların toplu ulaşıma harcayacağı paraya, kalacakları ev, hotel veya hotel harcamalarına, gün boyu yiyecek, içecek harcamalarına, alışveriş ve müze ziyaretlerine kadar inanılmaz bir sıcak para ekonomiye katılıyor.  Gelen turist de cebinde parası olan turist olduğu için heyecanla kenti geziyor ve zevkle şehirde parasını harcıyor.

Tabi organizasyonlar o kadar iyi ayarlanmış ve programlandırılmış ki birbirlerini engellemeden seyircinin dikkatini tek bir noktaya çekmeyi başarıyorlar. Örneğin tüm Dünya’nın takip ettiği ve FİFA tarafından  4 yıl da bir düzenlenen Dünya Kupası, UEFA tarafından düzenlenen ve yine 4 yıl da bir düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın  takvim  olarak 2 yıl ara ile art arda organizasyonların bir birini kesmeden planlanıyor oluşu  şampiyonaların heyecanını sıcak tutmak ve şehirlere ekonomik kazanımlar sağlamak amacı ile bu şekilde takvimlendirilmektedir.

REKLAM ÖYLE DEĞİL BÖYLE OLUR

Düzce Cam Düzcespor’un süper lig takımını olan Hatayspor ile oynadığı Türkiye kupasında Düzce ili başta olmak üzere tüm Türkiye A spor’un  2 saat canlı olarak  verdiği müsabakaya kilitlendi. 2 Saat boyunca Düzce ilini ve “Düzcespor”un adını telaffuz ederek zorunlu adeta reklam ve tanıtımda bulundu. Spor kanalı “A Spor” daha sonra müsabakayı 2-0 kazanan Düzce Cam Düzcespor’un Türkiye gündemine oturduğu ulusal  kanallar ve ulusal basın Düzce ilini manşetlere taşıdı. Düzcespor’un bu başarısı reklam öyle değil böyle yapılır dedirten futbolun şehirleri tanıtmak için ne kadar önemli bir spor dalı olduğunu  bir kez daha kanıtlamış oldu.

(Objektif ailesi olarak emeği geçen Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerini, teknik ekibi ve ter döken futbolcularımızı gönülden tebrik ediyoruz.)

 


Editör: E. TAYHAN