DÜZCESPOR “HATALI GOL”ÜN KURBANI OLDU.

ACEMİ HAKEMLERİN HATALI POZİSYONLARDA ALDIĞI KARARLAR DÜZCESPOR’A 3 PAUAN KAYBETTİRDİ; İKİNCİ LİG BEYAZ GURUPTA 4 TAKIM DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN İLE DÖNDÜ

DÜZCESPOR “HATALI GOL”ÜN KURBANI OLDU.
1.11.2022 - 13:30
Kaynak: (Objektif Ajans)
560

Hafta sonu oynanan maçta Düzce Cam Düzcespor kendi sahasında Nazilli Belediyespor'a 1-2 yenilerek büyük fırsatı kaçırdı. Oxijen Tv’de yayınlanan Mustafa Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu 90 Dakika programında futbol yorumcuları ve hakemler birinci golün kesinlikle gol olmadığı görüşünde hemfikir oldular.

2. lig Beyaz grupta 12.hafta maçları oynanırken 4 takım deplasmandan üç puan ile döndü. 2.lig Beyaz grupta lider değişirken ligin tepesine Şanlıurfaspor oturdu.

12.hafta maçları hafta sonu oynanırken  Cumartesi günü Afyonspor deplasmanda İnegölspor’u 3-1 ile geçip rahat bir nefes aldı. İnegölspor ise kötü gidişatı bir türlü durduramazken haftayı yine mağlup tamamladı.

Cumartesi günü oynanan bir diğer maçta ise Ankaraspor ile Sıvas Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Sıvas Belediyespor ilk kez deplasmandan puanla döndü.

Pazar günü oynanan maçlarda Erokspor’a dur diyen taraf Amedspor olurken bu maçı Amed 2-1 kazanıp gizli lider duruma geçti. Erokspor haftalardır gösterdiği iyi oyuncunu Amed karşısında sürdüremedi.

Bayburt Özel İdare Batman Petrol maçı ise 1-1 berabere bitti. Bayburt Özel İdare 4 olan puanını 5 Batman Petrolspor ise 14 olan puanını 15 yaptı. Düzce Cam Düzcespor Nazilli Belediyespor maçında galip gelen deplasman takımı Nazilli Belediyespor olurken Düzce Cam Düzcespor bu mağlubiyet ile büyük fırsat kaçırdı. Nazilli Belediyespor bu galibiyet ile puanını 13 yaptı.

Erzincanspor uzun haftalar sonrasında Bursaspor’u 2-0 ile geçip puanını 18 yaptı. Bursa spor ise 11 puanda kaldı. Ispartaspor kendi evinde grubun güçlü takımı Şanlıurfaspor’a 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Şanlıurfaspor ise aldığı net galibiyet ile haftanın yeni lideri oldu. Menemenspor kendi evinde Somaspor’u 3-1 ile geçerken 17 olan puanını 20 yaptı.Somaspor ise bu mağlubiyet 15 puanda kaldı. Tarsus İdmanyurduÇorumspor maçı ise 1-1 sona erdi. Çorumspor bu müsabaka 1-0 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı.

12.hafta sonunda oynanan maçlarda Şanlıurfaspor  12 maçta  23 puan ile liderliği ele geçirirken hemen ardından  Amed  11 maçta 22 puan ile gizli lider durumda.

 Esenler Erokspor 12,  Menemenspor 11 ,  Ankaraspor 12 maçta  20 puan topladılar. Arnavutköy Belediyespor ise 11 maçta 19 puan topladı. Düzce Cam Düzcespor ve Erzincanspor 11 maçta 18 puanları var. 11 maçta Çorumspor,  12 maçta Tarsus İdmanyurdu ve 11 maçta Afyonspor  17 puanları bulunuyor. Son 4 sıradaki  SıvasBelediyespor 3 puan , Bayburt  Özel İdare 5 puan  Ispartaspor ve İnegölspor 10 puan topladılar.

 


Editör: E. TAYHAN