DÜZCESPOR’DAN 3 ALTIN PUAN

DÜZCESPOR MORAL BULDU: 3-1

DÜZCESPOR’DAN 3 ALTIN PUAN
7.12.2022 - 16:54
Güncelleme 7.12.2022 - 17:05
547

Kırmızı lacivertliler kendi sahasında ağırladığı Çorum F. K.’yı Mehmet Özdiraz (2) ve Altarhan’ın nefis golleriyle 3-1 mağlup ederek 3 altın puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle Düzce Cam Düzcespor taraftarın da gönlünü aldı. 1-0 mağlubiyetten 3-1’lik net skoru elde eden Düzce Cam Düzcespor tüm taraftarlardan tam not aldı.

Karşılaşma  Düzce Cam Düzcespor'un vuruşuyla başladı. Düzcespor oyuna rakip alanda baskı ile başlarken istekli ve arzulu oldukları görüldü.

Maçın ilk köşe vuruşunu Düzcespor kullandı, pozisyondan sonuç çıkmadı.15. dakikada Suat Kaya, 15. Dakikada Çorumspor'u 1-0 öne geçirdi.

17. dakikada Çorumspor yine tehlikeli geldi Sinan'ın atağını kaleci Ersin önledi.20.dakikada Düzcespor'un Mehmet ile kullandığı korneri Çorumspor savunması uzaklaştırdı. 23. dakikada skora denge getiren Mehmet Özdıraz oldu. Mehmet Özdıraz kaleciyi geçerek boş kaleye topu gönderdi. Skor:1-1 oldu.

37. dakikada Düzcespor'un Mehmet ile kullandığı korner sonuçsuz kaldı. 41. dakikada  Düzce Cam Düzcespor Altarhan ile 2-1 öne geçti.

Düzce Cam Düzcespor ilk yarının uzatma dakikalarında Altarhan Hidayetoğlu ile 3. gole çok yaklaştı ancak pozisyon sonuçsuz kaldı.

İlk yarı Düzce Cam Düzcespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarı Çorumspor'un vuruşu ile başladı.

48.dakikada Çorumspor beraberliğe çok yaklaşmasına rağmen Düzcespor savunması topu kornere attı.60.dakikada Düzcespor yüzde yüz golü kaçırdı.75. dakikada nefis organizasyon yapan  Düzcespor,'da Çınar Tarhan’ın muhteşem pasında Mehmet Özdıraz ile farkı 2'ye çıkardı. Skor 3-1 oldu.

79.dakikada oyuna Osman Boz ve Muhammed Rıdvan Özdemir girerken oyundan Hasan ve Çınar çıktı.83.dakikada oyuna Timur  Kosovalı ve Eren Karadağ girerken oyundan Yasin Ozan ve 2 golün sahibi  Mehmet Özdiraz çıktı. 88.dakikada oyuna Emre Gündoğdu dahil olurken  Emre Keleşoğlu oyundan çıktı. Müsabakanın sonuna 5 dakika ilave edildi ve iki taraftan da başka gol sesi çıkmayınca müsabaka Düzce Cam Düzcespor’un 3-1 galibiyetiyle sona erdi. 

 


Editör: E. TAYHAN