“LİDER BİTİREBİLİRDİK 5. BİTİRDİK”

“ERCÜMENT COŞKUNDERE” İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

“LİDER BİTİREBİLİRDİK 5. BİTİRDİK”
5.01.2023 - 12:47
Kaynak: (Objektif Ajans)
728

Düzce Cam Düzcespor teknik direktörü Ercüment Coşkundere ilk yarıyı değerlendirdi.

Düzce Cam Düzcespor teknik direktörü Ercüment Coşkundere, ilk yarı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, lider bitirebileceği ilk yarıyı 5. bitirdiğini söyleyerek, bir de öz eleştiride bulundu.

KAZANABİLECEĞİMİZ MAÇLARDA YENİLDİK

Coşkundere, " Yeni bir takımız 3. Ligden 2. Lige çıkan bir takım transfer

olan oyuncular var geçen sene oynayan oyuncular var karma bir oluşum var.Bu ligle ilgili kabullenme bu lig ile ilgili kendini ifade etme evet bu ligdeyiz oyun anlamında iyi şeyler yaptık karma bir takım olduğumuz için ilk yarı aile ortamı kuramadık diye düşünüyorum dolayısı ile bu yansıdı ve kazanabileceğimiz bir çok maçta berabere kaldık veya yenildik yenildiğimiz maçlarda bile bunu söyleyebiliriz dolayısıyla lider bitire bileceğimiz ilk yarıyı 5. Bitirdik bu tabi yeni olmak lige adaptasyon birde bizim grubumuz çok zor bir gurup dedi.

“HEDEFLEDİĞİMİZ YERDEYİZ”

Grupta her takımın şampiyonluk için uğraş verdiğini söyleyen Coşkundere, " lige yeni çıkan ve karma bir oluşum olan bir takımın ilk 5 de bitirmesi bizim için önemliydi bunu söylemiştim Gökhan Başkana ve  Ekrem Başkana.   Zor bir grup, ilk yarıyı liderin 5-6 puan gerisinde playoff içinde bitirmek bizim için birinci hedefti,  bunu sağladık,  Ama bu lider bitiremeyeceğimiz anlamına gelmemeliydi, lider de bitirebilirdik hedeflediğimiz yerdeyiz mutluyuz" ifadesine yer verdi.

“ÖZGÜVEN OLUŞTU”

Alınan sonuçların biraz panik oluştuduğunu belirten Coşkundere, " ama son hafta özellikle Erokspor maçıyla bir özgüven, istediğimizde başarabileceğimiz duygusu bizde gelişti, teknik ekip olarak biliyoruz oyunculara ifade ediyoruz oyuncular da bu kavram oluştu. Kamp dönemleri daha verimli geçiyor" dedi.

 

 


Editör: E. TAYHAN