Düzce Üniversitesi’nden 3 TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ÜNİLİG Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi'ne 3 altın madalya kazandılar.

Düzce Üniversitesi’nden 3 TÜRKİYE ŞAMPİYONU
6.04.2023 - 15:39
Güncelleme 7.04.2023 - 10:02
534

Düzce Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi’nin 3 öğrencisi Türkiye şampiyonu oldu.

Akademik, Ar-Ge, girişimcilik alanında olduğu kadar kültür ve spor alanında da önemli başarılara imza atan Düzce Üniversitesi, Ankara’daki ÜNİLİG Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3 altın madalyanın sahibi olarak, adını şampiyonaya altın harflerle yazdırdı.

Sergiledikleri performansla rakiplerine minderde şans tanımayan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü öğrencileri, Zerda Demir 50 kg, Emine Çakmak 53 Kg ve Melisa Sarıtaç 76 Kg’da mücadele etti.

Üniversiteden yapılan açıklamada, “Düzce Üniversitesi olarak, bu zorlu mücadelelerde sergiledikleri üstün performansla Üniversitemize 3 altın madalya kazandıran öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda kendilerine en büyük desteği sağlayan başta aileleri olmak üzere, akademisyenlerimiz ve antrenörlerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar