BAYRAMCI’DAKİ MUHTEŞEM “KUPA ŞÖLENİ” NDE VALİ YOKTU

ŞEHİT "UFUK BAYSAN” ADINA YAPILAN TURNUVADA GÖZLER VALİ’Yİ ARADI. KUPA GECESİNDE PROTOKOL YOKTU . ANCAK DÜZCE MİLLETVEKİLİ ERCAN ÖZTÜRK VE AK PARTİ İL YÖNETİMİ GECE BOYU ŞEHİT UFUK BAYSAN’IN ANNE –BABASININ YANINDA YER ALARAK BİR ANLAMDA BU AÇIĞI KAPATMAYA ÇALIŞTI. TURNUVANIN ŞAMPİYONU: ŞAGUÇ, İKİNCİ:UZUN MUSTAFA, ÜÇÜNCÜ: TAHİRAĞA.

BAYRAMCI’DAKİ MUHTEŞEM “KUPA ŞÖLENİ” NDE VALİ YOKTU
7.08.2023 - 17:48
Güncelleme 9.08.2023 - 14:02
471
1

15 Temmuz Şehidimiz Emniyet Müdürü Ufuk Baysan anısına bu yıl 16.sı düzenlenen Bayramcı köyü voleybol şampiyonası final maçıyla sonuçlandı. Uzun Mustafa ile Şaguç arasındaki maçın galibi Şaguç Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk’ün elinden aldı.  

Bu yıl 16.sı düzenlenen geleneksel Bayramcı Köyü voleybol turnuvası finalinde Sağuç voleybol takımı Uzunmustafa voleybol takımları karşı karşıya geldi.
Düzce bölgesi hakemlerinin sorunsuz yönettiği final maçının setleri 25-19,  23- 25, 25-19  ve 25-17  setlerle ŞağuçHable  maçı 3-1 galip tamamlayarak geçen yıl finalde kaybettiği şampiyonluğu bu yıl elde etmiş oldu.

Bir çok futbol müsabakalarında dahi olmayan bir izleyici kesimi alanı doldurdu. İzleyicilerin müsabakalı pür dikkat izlemesi voleybolun ve bu tür organizasyonların daha da artacağı sinyalini verdi.Türkiye Voleybol Federasyonu Düzce Temsilcisi Erdal Bostancı da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda turnuva boyunca alandaydı. 

VALİ YOKTU,  KUPAYI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK VERDİ

Turnuvada şampiyon olan Şaguç Voleybol takımına  kupasını ve madalyalarını Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk takdim etti. Ayrıca final akşamına misafir olarak katılan İstanbul Amatör takımlarından NartSpor yöneticileri de özel bir hediye vererek başarı dileklerinde bulundu.

İKİNCİLİK KUPASI BAŞKAN VEKİLİ GÖSTERİŞLİ’DEN

Turnuva ikincisi Uzunmustafa Voleybol takımının ikincilik kupası ile madalyaları Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli tarafından verildi.

ÜÇÜNCÜ TAHİRAĞA’NIN KUPASI ŞENGÜLOĞLU ‘NDAN

Turnuvada üçüncü olan Duraklar Köyü’nün voleybol takımı Tahirağa’ya üçüncülük kupasını Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu tarafından verildi. Tahirağa’nın voleybol takımının tüm sporcularının kupa  takdim seremonisinde takım halinde yer alması konuklar tarafından büyük alkış oldu.

ŞAMPİYONADA FİNAL AKŞAMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bayramcı Köyü Muhtarlığı Piknik alanında, Düzce Adige Kültür Derneği  ve Bayramcı Köyü Gençlerinin ortaklaşa yürüttüğü organizasyonda kupa gecesi sorunsuz tamamlandı.

Gecenin Sunuculuğunu İletişimci Elif Kartal başarıyla yürüttü.

ŞEHİT UFUK BAYSAN’IN ANNE -BABASI DA TÖRENDEYDİ

Turnuvaya adı verilen 15 Temmuz Darbe girişiminde Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın  babası Ramazan Baysan ile annesi  Hanife Baysan’da turnuvada her akşam bulunmalarının yanında son kupa akşamı da törenin tonuna kadar programda yer aldı.

(Turnuvanın minik voleybolcularının ödülü Em. Tuğgeneral Atila Gökesaoğlu'ndan geldi)

TURNUVA ÖRNEK BİR ORGANİZASYON  

 Geleneksel hale getirilen Voleybol Turnuvasının final maçını kadınlı erkekli çoluk çocuk aile ortamında bini aşkın kişi dikkatle izledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Düzce İl Temsilcisi Erdal Bostancı'da Bayramcı Köyü Volaybol Turnuvası ana sponsoru Uzayspor Sahibi Uğur Fidan'a teşekkür plaketi takdim etti..)

Bu yılki turnuvaya adı verilen 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk baysan'ın anen ve babasının yanında çok sayıda akrabası da alanda yer aldı. Düzce Adige Kültür Derneği ile Konaklı Köyü Derneği ve Konakıl Muhtarlığı ortaklığıyla yürütülen organzasyonda protokol için 20 kişilik masa oluşturuldu.

VALİ VE PROTOKOL KOLTUKLARI BOŞ KALDI

İçinde bir göletin etrafında Piknik alanı ile Voleybol sahasının bulunduğu Konaklı Köyü Piknik alanını bin kişiyi yakın kişinin izlediği görüldü. Özel araçların köy boşluğu ile yol kenarlarını kapladığı görülürken bugüne kadar olmadığı gibi bu final akşamı da hiçbir olumsuz gelişmenin yaşanmadığı bir gece olarak tarihteki yerini aldı.

VALİ VE PROTOKOL KOLTUKLARI BOŞ KALDI

Organizasyonda başrolü üstlenen Düzce Adige Kültür Derneği Başkanı Ayşe Sezgin, Konaklı Köyü Muhtarı Alicemil Ayyıldız ve Konaklı Köyü gençleri tarafından hazırlanan 30 kişilik protokol masasında  Em. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adnan Eser, Emekli Tuğgeneral Atilla Gökesaoğlu başta olmak üzere Düzce İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Cengiz Şahin, Develi Besni Köyü Muhtarı İbrahim Aydın, Çınarlı Köyü Muhtarı Hüseyin Aydın başta olmak üzere Şehit Ufuk Baysan'ın annesi Hanife Baysan ile babası Ramazan Baysan'da final maçı süresince ve daha sonraki ödül töreni boyunca Düzce Valisi Cevdet Atay ve Protokol mensuplarının geleceği anı bekledi.Daha sonra Vali ve protokol mensuplarının gelmeyecekleri öğrenilince tören "Valisiz" tamamlandı.

Şampiyon Saguç voleybol takımının Şampiyonluk kupasını Ak Parti Düzce milletvekili Ercan Öztürk, ikinci olan Uzunmustafa voleybol takımının ikincilik kupasını Düzce Belediye Başkan yardımcısı Hüdaver  Gösterişli, üçüncü olan Tahirağa voleybol takımının 3.lük kupasını Ak Parti Düzce il Başkanı Hasan Şengüloğlu takdim etti.

Düzce Adige Kültür Derneği'nin 15 Temmuz Şehidimiz Emniyet Müdürü Ufuk Baysan adına 16.sı düzenlenen Konaklı Köyü Bayramcı Voleybol turnuvasına Uzunmustafa,Şavşavhaple,Develibesni,Tahirağa,Hacıatif,Sağuç,Şıralık ve Küçükahmetler köyü voleybol takımları katıldı.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Yusuf
    Yusuf
    7.08.2023 18:21

    Prokolü davet etmek hataydı bana göre. Gelmeyecekleri belli olan gurubu ben niye davet edeyim. Vali de olsa bakan da olsa bu fark etmez. Davet edilip te gelmemişlerse çok ayıp etmişler.Davet edilmişlerdir çünkü uzun uzun masalar onlar için ayrılmıştı. Bu şehide de şehidin yakınlarına da hakarettir bana göre.

Resmi İlanlar