Düzcespor Kayyum Başkanı Muzaffer Leblebici, Sinan Kadri Karaman’la birlikte “Kamuoyu Bildirisi” başlığıyla yayınladıkları açıklamayla istifa ettiklerini açıkladılar. Sürecin bundan sonra nasıl devam edeceği ileriki gülerde netlik kazanacak.
TFF 2.Lig Kırmızı gurupta mücadele eden “Düzce Cam DÜZCESPOR, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü takımlarından Alagöz Holding IĞDIR Futbol Kulübü takımıyla yaptığı maçta iyi bir mücadelenin ardından galibiyet parolasıyla Düzce’ye gelen takıma karşı başa baş mücadele ederek bir puan almasını bilmiş taraftarlardan da büyük takdir ve alkış almıştı.

İSTİFA OLAYI ŞAŞKINLIK YARATTI
Maç sonrası edinilen bilgilere göre Başkan Leblebici’nin futbolculara olan borçlarını ödediği ve hiçbir borç bırakmadığı da öğrenildi.
Muzaffer Leblebici ve Sinan Kadri Karaman imzalı bildiride “12.7.2023 tarihinde yönetimsiz kalması üzerine tarafımıza Düzce 2.Sulh Hukuk Mahkemesi ‘nin kararı ile yönetim yetkisi verilmiştir” denilerek “Muzaffer Leblebici ve ortağı olduğu şirketlerden 5 milyon, Sinan Kadri Karaman ve ortağı olduğu şirketten 2 milyon 170 bin lira Düzcespor’a sponsorluk ve bağış ödemesi yapılmıştır” denildi.
Devam eden süreç içerisinde her ne kadar Türk Yargısı’nın eli ile tarafımıza görev tevdi edilmişse de gelişen global ekonomik şartlar, iş hayatımızdaki zaruretler, gurur ile taşıdığımız emaneti teslim etme gerekliliğini doğurmuştur.
Bu sebeplerle Düzce 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin 2023/1454 sayılı kararı ile tarafımıza verilen Düzcespor Kulübü Derneği’nin kayyım heyeti görevinden istifa ettiğimizi, mahkeme kararı sebebiyle görevleri devam eden heyetin kıymetli üyelerine başarılar dilediğimizi, emaneti teslim etsek Düzce Cam Düzcespor’un taraftarı olmanın haklı gururunu kamuoyuna saygı ile duyururuz.”denildi.
İSTİFANIN ARDINDAN NASIL BİR GELİŞME OLUR
Düzce Cam Düzcespor Kuyyım Başkanı Muzaffer Leblebici'nin istifasının ardından meydana gelecek gelişme özellikle spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
Editör:
E. TAYHAN
Yorum Yap