“GÖLYAKA GENÇLİK MERKEZİ” NİN TEMELİ ATILDI

Düzce’nin Gölyaka ilçesi yakında yeni bir “Gençlik Merkezi”ne kavuşuyor.

“GÖLYAKA GENÇLİK MERKEZİ” NİN TEMELİ  ATILDI
19.05.2023 - 11:01
Güncelleme 19.05.2023 - 11:21
469

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde uzun zamandır düşünülen ve planlanan “Gençlik Merkezi”nin temeli  atılarak çalışmalara hızla başlandı.

Gölyaka Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleşti. 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve inşa edilecek yerin tespit edilerek karara bağlanmasının ardından uygulamaya konulan “Gölyaka Gençlik Merkezi”nin  en kısa sürede tamamlanarak açılışının yapılması düşünülüyor.Gölyaka Belediye Başkanı Demircan, Gençlik Merkezi’nin ilçe için büyük önem arz ettiğini belirterek “Gençlik Merkezi’miz merkezde Fatih Mahallemizde, gençlerin kolaylıkla ulaşabileceği bir mesafede pazaryerine ve merkeze de çok yakın bir mevkide inşa edilecek. Temelini attığımız binamız referansı sağlam bir yüklenici firmamız tarafından en kısa sürede hizmete girecektir. Gençlerimiz bu merkezde her türlü sosyal aktivitelerinin  yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetlerini de yapabilme imkanına kavuşacaklardır. İlçemize ilçe gençliğimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Temel atma törenine katılan Düzce Belediye Başkanı  Dr.Faruk Özlü’de temel atma töreninde yaptığı kısa açıklamada gençlik merkezinin hayırlı olmasını diledi. ”Gençlerimizin sportif faaliyetlerinin bir çatı altında kapalı bir ortamda, sistemli ve sağlıklı bir ortamda sosyal ve sportif faaliyetlerini yapma kolaylığını elde etmiş olacaklardır. Bu tür tesisler gençliğimize yakışır tesislerdir. Hayırlı olsun” dedi.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Gündem, Spor, Yaşam

Resmi İlanlar