“YEŞİL BEREKET” ANITPARK’TA

“DÜZCE OTLARI FESTİVALİ” BAŞLADI

“YEŞİL BEREKET” ANITPARK’TA
3.06.2022 - 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
701

“YEŞİL BEREKET” ANITPARK’TA

Düzce'nin yöresel otlarını ve ot yemeklerini tanıtmak amacıyla altıncısı düzenlenen, “Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali ” başladı. 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival için Anıtpark'ta açılan standlarda adeta yeşil bereketi yaşandı.

Düzce Belediyesi destekleriyle Kent Konseyi Kadın Meclisinin organize ettiği 6. Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali başladı.

Bu sene ilk defa 4 güne çıkan ve Anıtpark ile Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek olan Düzce Otları Bereket Festivali için zengin içerik hazırlandı.

Yarışmalar, paneller, sunumlar, konserler ve gösterilerin olacağı Düzce Otları Bereket Festivaline yoğun bir katılım bekleniyor.

Festivalin ilk gününde Anıtpark'ta açılan standlarda Düzce'nin otlarının yanı sıra otlardan elde edilen ürünler  sergileniyor. Anıtpark'taki Stantlar festival boyunca 09.00-23.00 saatleri arasında açık olacak.

Ot Festivalinde yarın, Yenilebilir Düzce Otlarının Tanıtımı yapılacak, Amatör Ses Yarışması ve  En Güzel Stant Yarışması düzenlenecek. Festival çeşitli gösteriler ve konserle devam edecek.

 


Editör: E. TAYHAN