BOLU’DAN GAZETECİLER “BAŞSAĞLIĞI” DİLEDİ

GAZETECİ CANBAŞ VE BALKANAL ; TAYHAN'A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

BOLU’DAN GAZETECİLER “BAŞSAĞLIĞI” DİLEDİ
23.09.2022 - 14:24
Güncelleme 23.09.2022 - 15:59
678

Gazetemiz Objektif’in İmtiyaz Sahibi, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’ın vefat eden Eğitimci kardeşi Varol Tayhan için taziye ziyaretleri sürüyor.  

Bolu Fotoğraf Sevenler Derneği Başkanı, Gazeteci Hamza Canbaş ile Bolu Kültür Sağlık ve Turizm Derneği Başkanı, Bolu Hedef Gazetesi Yazarı  Serhan Balkanal, Oxijen Medya’ya gelerek Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’a Başsağlığı dilediler.

Bolu’dan gelen Canbaş ve Balkanal, Erol Tayhan’ı Oxijen medya’daki ofisinde ziyaret ederek “Varol Tayhan hocamızın vefatından derin üzüntü duyduk, o gün cenazesine Bolu’dan gelemedik bugün hiç olmazsa acınızı paylaşmak için sizleri ziyaret ederek acınızı paylaşmak istedik. Öncelikle sizlere, ailesine ve evlatlarına sabırlar diliyoruz.

Eğitim camiasının yakından tanıdığı ve gönüllerde taht kuran Varol Tayhan hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, sizlere Tayhan ailesine, öğretmen arkadaşlarına, Milli Eğitim camiasına ve öğrencilerine sabırlar diliyoruz.” dediler.  

Eğitimci Yönetici Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi  eski Müdürü, Öztermiyeci Ortaokulu Müdürü Varol Tayhan, uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalıktan kurtularılamayarak, 4 Eylül. 2022 Pazar günü Düzce merkeze bağlı Duraklar Köyü’nde toprağa verilmişti.

 


Editör: E. TAYHAN