“SARI” AİLESİNİN “ACI” GÜNÜ

DÜZCE MERKEZE BAĞLI ÇERKES TAŞKÖPRÜ KÖYÜ’NDEN MEVLÜT SARI’NIN EŞİ SAFİYE ŞAHİN SARI,BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

“SARI” AİLESİNİN “ACI” GÜNÜ
27.09.2023 - 23:12
Objektif Ajans
580
1

Düzce merkeze bağlı Çerkes Taşköprü Köyü’nden Mevlüt Sarı'nın eşi, Mesut, Macit ve Elif Sarı'nın anneleri, Sami Şahin, Saniye Kuyumcu ve Hatice Aktaş'ın kardeşleri, Mansur ve Zafer Sarı ile Nurgül Kızılırmak'ın yengeleri Safiye Şahin Sarı, uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalıktan kurtarılamadı.Merhume, tedavi görmekte olduğu Acıbadem Hastanesi’nde kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Merhume Safiye Şahin 27. Eylül. 2023.Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çerkes Taşköprü Köyü Mezarlığı’na defn edildi.

Sarı ailesinin fedakar annelerinden biri olarak tanınan merhume Safiye Sarı ‘nın cenazesine ailenin yakınları, akrabaları, dostları ve çevre köylerden ve Düzce’den çok sayıda cemaat iştirak ederek hem merhumeye karşı son manevi sorumluluklarını yerine getirdi hemde ailenin acısını paylaştı.

Objektif ailesi olarak bizlerde merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet; eş dost ve evlatları başta olmak üzere akraba ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.  


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Saadet
    Saadet
    27.09.2023 23:25

    Allah mekanını cennet eylesin. Ben kendisini bizzat tanıyorum. İyiliksever fedakar candan bir insandı. Allah rahmet eylesin. Eşine ve evlatlarına sabır ihsan eylesin.

Resmi İlanlar