TALİHSİZ GENÇ KIZIN ANİ VEFATI “ÜZDÜ”

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Öksüz'ün kızı olan 16 yaşındaki Süeda Öksüz'ün ani vefatı çevrede büyük üzüntüye neden oldu

TALİHSİZ GENÇ KIZIN ANİ VEFATI “ÜZDÜ”
19.12.2022 - 18:22
Kaynak: (Objektif Ajans)
787

Annesinin evinde baygın bulduğu ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sueda Öksüz (16) göz yaşları içinde toprağa verildi.

Olay dün öğle saatlerinde Düzce merkeze bağlı Körpeşler Mahallesi’nde meydana geldi. Annesi Halise Öksüz, işleri için çıktığı çarşıdan eve dönünce kızı Sueda Öksüz’ü yerde hareketsiz halde buldu. Durumu sağlık ekiplerine bildiren anne Öksüz’ün ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri genç kızı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdılar. Sueda Öksüz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Şükrü Öksüz’ün kızı olan Sueda Öksüz’ün, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim hayatına devam ettiği öğrenildi.
Düzce Üniversitesi’nde otopsisi yapılan genç kızın kalp kasının iltihaplanması sonrası yaşamanı yitirdiği tespit edildi.
Sueda Öksüz, Cedidiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığına defnedildi.

(Objektif Ailesi olarak merhume kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınları ile öğrenim gördüğü okul öğrencilerine sabırlar diliyoruz.) 

 


Editör: E. TAYHAN