REHA SOYDAŞ VEFAT ETTİ

BURSA’DA VEFAT EDEN MERHUM REHA SOYDAŞ DÜZCE MERKEZE BAĞLI DURAKLAR KÖYÜ’NDE DEFNEDİLDİ.

REHA SOYDAŞ VEFAT ETTİ
9.01.2023 - 14:34
Güncelleme 9.01.2023 - 14:57
585

Merhum Harun Soydaş ve evladı merhum Reha Soydaş'ın sağlığında özellikle yaz tatillerinde ve yıllık izinlerinde çoluk çocuklarıyla birlikte gelip ikamet ettikleri şen şakrak günlere sahne olan Duraklar Köyü'ndeki bu ev; sessiz sakin ve buruk bir halde sadece geçmişi yad eder gibi hüzünle bekliyor.    

 

Düzce’nin merkeze bağlı Duraklar (Tahirağa) Köyü’nden; Bursa Ulu Camii emekli İmam Hatibi merhum Hacı Hafız Harun Soydaş ve merhume Neziha Soydaş’ın evlatları, Nezahat Kayhan Demir ve Nebahat Soydaş’ın kardeşleri, Duraklar Köyü Muhtarı Nail Soydaş ile Naim ve merhum Namil Soydaş ve Hatice Soydaş Arslan’ın amcaları; Selman Soydaş ve Mert Soydaş’ın babaları Reha SOYDAŞ (8.Ocak. 2023) Cumartesi günü vefat etti. Merhum 9. Ocak. 2023. Pazar günü Düzce merkeze bağlı Duraklar (Tahirağa) Köyü’nde defnedildi.

Cenaze namazına merhumun yakınları evlatları, arkadaşları ve yakın dostları başta olmak üzere Düzce’den çok sayıda seveni katılırken; köy halkı konu komşuları da cenazeye iştirak ederek son yolculuğunda dua ve niyazda bulundular.

(Objektif Ailesi olarak bizlerde merhuma Yüce Allah’tan rahmet; evlatlarına ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.) 

                          


Editör: E. TAYHAN