“İSMAİL AKSAN” SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Düzce’nin saygın ailelerinden Büyük Açma Köyü’nden rahmetli Talat Aksan ve Fikret Aksan’ın oğlu Emine Canbulat’ın kardeşi, Enver Aksan’ın abisi Vahide Aksan’ın eşi Cemre Aksan Altınışık’ın babası iş insanı İsmail Aksan 57 yaşında vefat etti.

“İSMAİL AKSAN” SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3.02.2023 - 17:25
Güncelleme 6.02.2023 - 12:35
1467
3

Düzce’nin saygın ailelerinden Büyük Açma Köyü’nden rahmetli Talat Aksan ve Fikret Aksan’ın oğlu Emine Canbulat’ın kardeşi, Enver Aksan’ın abisi (Ak Parti Düzce Teşkilatı Kadın Kolları eski İl başkanı) Vahide Aksan’ın eşi, Cemre Aksan Altınışık’ın babası, Furkan Altınışık’ın kayınpederi, iş insanı İsmail Aksan (57) geçirdiği kalp krizi sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazesi 3.Şubat.2023 Cuma günü saat: 11.00’de Düzce Merkez Uzun Mustafa Mahallesi Ruhiye Üner sokaktaki evinden alınarak Büyük Açma Köyü Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında defnedildi.

Cenazeye Aksan’ın akraba dost ve yakınlarının yanısıra, iş, ticaret ve siyaset dünyasından kalabalık bir cemaat ve çok sayıda seveni katılırken genç yaşında hayatı kaybeden İsmail Aksan rahmetle, hüzünle ve özlemle  anıldı.

Objektif Ailesi olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet; muhterem annesi, kıymetli eşi, evladı, kardeşi ve ablası başta olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

  

 


Editör: E. TAYHAN