CEMAL İNCESOYLUER TOPRAĞA VERİLDİ

Rahatsızlandıktan sonra dün hayatını kaybeden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer, defnedildi (16. Mart.2023.Perşembe)

CEMAL İNCESOYLUER TOPRAĞA VERİLDİ
17.03.2023 - 10:19
Kaynak: Objektif Ajans
325

Dün hayatını kaybeden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer, toprağa verildi.

Cemal İncesoyluer için ilk tören Tokat Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlendi. Incesoyluer,  Tarihi Ali Paşa camiinde kılınan namazdan sonra Erenler Mezarlığında toprağa verildi. Törene Tokat Vali Yardımcısı Osman Sarı, TGF Genel Başkan Vekili Çukurova  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TGF Genel Başkan yardımcısı  Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, TGF Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Özdilek, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, T.D.G. Federasyonu Denetleme kurulu başkanı, ailesi,  meslektaşları, akrabaları ve yakın dostları da katıldı.

CEMAL İNCESOYLUER KİMDİR?

Türkiye Gazetecilere Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer 1961 Tokat doğumlu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Tokat’ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi’nde okudu. 1979 yılında musahhih (düzeltmen) olarak İstanbul’da gazeteciliğe başladı. 16 yıl boyunca İstanbul’da çeşitli gazetelerde çalıştı. Tokat’ta 4 yıl boyunca rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun basın danışmanlığını yaptı. Burada yerel gazetede yazı işleri müdürlüğü yaptı. İncesoyluer Milli İrade gazetesinin ve Kanal 101 haber portalının yayın yönetmenliğini yürütüyordu.

(Objektif ailesi olarak bizlerde gazeteci Cemal İncesoyluer abimize Cenab-ı Allah’tan rahmet; eş dost ve yakınlarına Tokat’lı meslektaşlarımıza ve TGF ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.)


Editör: E. TAYHAN