GAZETECİ DERYA AKBIYIK’IN BABASI VEFAT ETTİ

TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, ZONGULDAK GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI AKBIYIK’IN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.CENAZEYE GAZETECİLER CEMİYETLERİ BASIN VAKFI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL TAYHAN'DA KATILIM SAĞLADI .

GAZETECİ DERYA AKBIYIK’IN BABASI VEFAT ETTİ
6.05.2023 - 17:16
Kaynak: .Objektif AJANS.
368

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ((TGF) Genel Başkan Yardımcısı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık’ın   vefat eden babası ebediyete uğurlandı.Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada  (4 Mayıs 2023) Perşembe günü hayata gözlerini yuman  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’ın babası Çetin Akbıyık (80)  (5 Mayısz.2023 )Cuma günü Zonguldak merkez Uzun Mehmet Cami’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kırat /Güntepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SEVENLERİ  CENAZEYE YOĞUN KATILIM SAĞLADI 

Cenaze namazına  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Çaycuma İlçe Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kilimli İlçe Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fatih Karaaslan ile Erdal Yılmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Kdz. Ereğli Belediye başkan yardımcısı Tayyar Menteş, Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başta olmak üzere  Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erol Tayhan, Alaplı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Doğan Bostancı ile Zonguldak, Kdz. Ereğli ve Çevre ilçelerden gelen gazeteciler, bazı siyasi partilerin milletvekili adayları, eski ve mevcut İl başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de cenazede hazır bulunarak Başkan Akbıyık  ve ailesine taziyelerini bildirdiler.

Bu arada Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Kdz.Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık başta olmak üzere bir çok çelengin yer aldığı cenazede Akbıyık ailesini yalnız bırakmayan akraba eş ve dostları da cenazede yer alarak ileninin acılarını paylaşırken merhuma da dua ve niyazlarda bulundular.

EVLAT DERYA AKBIYIK'TAN BABAYA SON VEDA 

Meslaktaşımız Gazeteci Derya Akbıyık'ın, babası ile hastane odasında tedavi gördüğü esnada çektirdiği son foto adeta "son veda" mahiyeti taşıyan bir foto olarak anılarda kalacak. Tekrar merhuma Yüce Allah'tan rahmet; Derya arkadaşımıza ve tüm aileye sabırlar diliyoruz .(E.T.)

Bizler Objektif Gazetesi ve Oray Tv ailesi olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet; meslaktaşımız Derya Akbıyık başta olmak üzere Akbıyık aile fertlerine dost, akraba ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar