SELAHATTİN TURAN’IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ

FAHRİYE YILDIRIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SELAHATTİN TURAN’IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ
10.05.2023 - 10:55
Güncelleme 10.05.2023 - 16:31
1245

İş İnsanı Selahattin Turan, Ahmet Karslıoğlu ve Özcan Ceylan’ın kayınvalideleri merhum Talat Yıldırım’ın eşi Fahriye Yıldırım yakalandığı amansız hastalıktan kurtarılamayarak hayata veda etti. Merhume Yıldırım, (7.Mayıs.2023) Pazar günü öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Şıralık Mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Düzce merkez Şıralık  (Kasap Köyü) mahallesinden merhum Talat YILDIRIM'ın eşi merhum Ömer YILDIRIM, Sener TURAN, Filiz CEYLAN ve Ayşen KARSLIOĞLU'nun da anneleri olan Fahriye YILDIRIM’ın cenazesine MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, CHP Düzce Milletvekili Adayı Talih Özcan, Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk başta olmak üzere çok sayıda siyasi parti il başkanı ve merhumenin yakınları özellikle iş ve siyaset dünyasından çok sayıda seveni cenazede hazır bulundu.

Objektif ailesi olarak merhumeye Yüce Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar