ORMANCILAR DERNEĞİNİN EFSANE BAŞKANI YAŞAR ÖZCAN VEFAT ETTİ

GENEL MERKEZİ DÜZCE'DE OLAN "ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI VE EMEKLİLERİ DERNEĞİ"NİN EFSANE GENEL BAŞKANI YAŞAR ÖZCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

ORMANCILAR DERNEĞİNİN EFSANE BAŞKANI YAŞAR ÖZCAN VEFAT ETTİ
11.05.2023 - 10:34
Güncelleme 13.05.2023 - 12:43
1172
2

Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği eski Genel Başkanı Yaşar Özcan, uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıktan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düzce merkeze bağlı Paşaormanı (Kestane) Köyü’nden merhum Edip Özcan’ın kardeşi, Yıldız Erdoğan’ın ağabeyi, Kıbrıs Gazisi Fuat Özcan ve Vildan Sel’in amcası, Hale ve Hayri Özcan’ın babaları, merhume Kadriye Özcan'ın eşi  emekli orman muhafaza memuru; genel merkezi Düzce’de bulunan "Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği"nin efsane genel başkanı Yaşar Özcan, doğum yeri olan Düzce merkeze bağlı Paşaormanı (Kestane) Köyü’nde 10. Mayıs.2023 Çarşamba günü ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aynı köy mezarlığına defnedildi.. 

Objektif Gazetesi Ailesi olarak merhuma Yüce Allah'tan rahmet; yakınlarına orman teşkilatı çalışanlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar niyaz ederiz.

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Kastamonu'dan Ormancı
    Kastamonu'dan Ormancı
    23.05.2023 17:33

    Yaşar Özcan Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneğinin Genel Başkanı olarak derneği her yere tanıttı. Şimdi bu derneğin başkanı kim bilen var mı ? Demek ki herkes başkanlık yapamaz. Yaşar Özcan gitti Derneğin de işi bitti. Ne tanıyan var ne de derneğe gelen var. Mekanın cennet olsun Yaşar Abi.

  • Sabri
    Sabri
    11.05.2023 10:46

    Allah rahmet eylesin. Ormancılar Derneği'nden bir yetkili var mıydı cenazede.

Resmi İlanlar