EMEKLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ “AHMET YILMAZ”VEFAT ETTİ

MERHUM YILMAZ’IN CENAZESİNDE ÖĞRETMEN KÖKENLİ GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANI YAKUP DEMİRCAN İLE DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ’DE HAZIR BULUNDU.

EMEKLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ “AHMET YILMAZ”VEFAT ETTİ
8.06.2023 - 19:00
Güncelleme 8.06.2023 - 19:31
654

Düzce’nin Çilimli ilçesi ile Sakarya’nın Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmış emekli eğitimci Ahmet Yılmaz aniden rahatsızlandığı hastalıktan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yılmaz’ı  son yolculuğunda öğretmen arkadaşları yalnız bırakmadı.

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sessiz sakin ve sevilen idarecilerinden biri olarak tanınan Ahmet Yılmaz bir müddet Düzce’nin Çilimli ilçesinde, daha sonra da Sakarya’nın Hendek ilçesinde Milli Eğitim müdürü olarak görev yaptı. Ahmet Yılmaz’ın aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış olmasına rağmen yapılan tüm müdahaleler sonuç vermedi. Merhum Yılmaz 07.Haziran. 2023. Çarşamba günü Düzce Merkez Cedidiye Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.

Merhumun cenaze namazına Milli Eğitim Camiasından çok sayıda  eğitimci yer alırken, öğretmen kökenli Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de cenazede hazır bulunarak merhumun eşi ve yakınlarına taziyede bulundular.

Merhumun cenaze namazını yakın arkadaşı İHL’nin emektar öğretmenlerinden eski Belediye Meclis üyesi Haydar Kuşçu kıldırdı.

Emekli Milli Eğitim Müdürlerimizden Düzce Milli Eğitimin sevilen sessiz sakin öğretmenlerinden olan Ahmet Yılmaz’ın ani vefatı camiada üzüntüyle karşılandı.

Merhum Milli Eğitim Müdürlerimizden eğitim camiasının sevilen şahsiyetlerinden olan Ahmet Yılmaz'ın vefatının ardından arta kalan bu fotolar tatlı bir anı olarak kayda geçti. Yakın arkadaşı Haydar Kuşçu ve diğer arkadaşları ile bir sohbet anından bir kare...(Foto Arşiv: Objektif Ajans)   

Objektif Ailesi olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet; eş dost ve yakınlarına Milli Eğitim Camiasına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.  

 

 

 

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar