İYİ PARTİ BÜYÜYOR

Düzceli muhtarlar İyi Partiyi tercih etmeye devam ediyor. İyi Partiye geçen muhtarlara rozetleri, İyi Parti Genel Merkez Yöneticileri tarafından bizzat takılıyor.

İYİ PARTİ BÜYÜYOR
13.01.2022 - 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
968

Her geçen gün üye sayısını artıran ve 2021 yılının üye sayısı en çok artan partisi olan İyi Parti, Düzce’de de ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle muhtarların tercih ettiği İyi Parti’ye bu kez Düzce’nin en büyük köylerinden biri olan Çilimli Pırpır Köyü Muhtarı  Aziz Cebeci üye oldu. Cebeci’nin rozetini Ankara’da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Taktı.

Yine Çilimli Döngelli Köyü 1. Azası Cengiz Gün de İyi Parti’yi  tercih etti.  İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Bu günü kadar pek çok muhtarın tercih ettiği ve Düzce’nin en hızlı büyüyen teşkilat olan  İyi Parti Düzce teşkilatımız, gücüne güç katmaya  devam ediyor. Muhtarlarımız başta olmak üzere, bir çok vatandaşımız partimizi tercih ederek bizleri gururlandırıyor. Azimli ve kararlı çalışmalarımızın karşılığını görmüş olmak bizi şehrimize hizmet adına daha çok motive ediyor. Teveccühlerinden ötürü bizleri tercih eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın partimize katılımlarının da tüm hızı ile devam edeceğini ve bu katılımların partimize duyulan güveni görme açısından bizler adına büyük bir onur olduğunu söylemek isterim” dedi.


Editör: E. TAYHAN