MHP’Lİ ÜMİT YILMAZ ATAKTA

BU KEZ O SORUNLU YOLU GÜNDEME TAŞIDI

MHP’Lİ ÜMİT YILMAZ ATAKTA
10.10.2022 - 16:19
Güncelleme 10.10.2022 - 16:28
756

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak, Karadeniz Sahil Yolu Projesi Melenağzı mevkii ile ilgili konuşma yaptı. Yılmaz, bir çok kazanın meydana geldiği yolun 5 km'lik kısmının bir an önce yapılmasını istedi.

TBMM'de gündem dışı söz alarak, Karadeniz Sahil Yolu Projesinin Melenağzı bölümünde yaşanan sorunu dile getiren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, kamulaştırma sorunları nedeniyle genişletme çalışması yapılamayan yol için çözüm önerisini sundu.

 YAZ AYLARINDA KAZALAR MEYDANA GELİYOR

Yılmaz, "Zonguldak, Ereğli, Alaplı ve Akçakoca'yı; Kocaali, Karasu ve Sakarya'ya bağlayan yol güzergâhının Melenağzı köyü mevkiinden geçen kısmının çok dar olması ve köy içerisinden geçmesi nedeniyle özellikle yaz aylarında birçok ölümlü ve maddi hasarlı kazalar meydana gelmektedir. Yolun özellikle köy içerisinden geçen kısmında kamulaştırma ve istimlak problemi nedeniyle genişletme çalışması yapılabilmesi zor görünmektedir. Burası için çözüm önerimiz -Ulaştırma Bakanımıza Düzce ziyaretinde söylediğimiz gibi- bölgeden geçecek olan Karadeniz Sahil Yolu Projesi'nin 5 kilometrelik kısmının bir an önce tamamlanarak mevcut yolla entegrasyonunun sağlanmasıdır. Bu yapıldığında hem yol problemi ortadan kalkacak hem de devletin kasasından 2 sefer para çıkmayacaktır." ifadelerini kullandı.  

 

 

 


Editör: E. TAYHAN