AKÇAKOCA MHP’DE NE OLDU?

AKÇAKOCA MHP’DE NE OLDU?

AKÇAKOCA MHP’DE NE OLDU?
22.06.2021 - 13:21
Güncelleme 22.06.2021 - 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
1764

MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, ilçe başkanlığından istifa etti.

MHP kaynaklarından alınan bilgiye göre,  bir süreden beri  MHP’li Akçakoca belediyesi ile MHP İl merkezinin yaptığı çalışmalara uyum sağlayamayan Mustafa Özensel’in başkanlıktan istifa  edeceği konuşuluyordu.
Bu akşam toplanan MHP İlçe yönetim kurulu toplantısında istifa  kararını açıklayan Özensel ‘in yerine oy birliği ile parti sekreteri Aysun EREN ilçe başkanlığına getirildi.
Sağlık sorunlarından dolayı  görevinden istifa eden Hamza BALABAN boşalan Başkan yardımcılığı görevine Hakan AŞIK,
İlce Sekreterliği görevine de Sadi CİNGİRT getirildi.  
Kararın toplantıya katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile alındığı öğrenildi.
KAMUOYUNUN BİLGİLERİNE ARZ EDERİM...
 ''Yaklaşık 4 yıldır yapmış olduğum MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı görevimi bugün itibari ile bırakıyorum. Maalesef özellikle son zamanlarda bölgemizde siyaset iyice çamura batmış durumdadır. Görevdeyken bana gelen herkese siyasi ayırım yapmadan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırken, görmüş olduğum aksaklıkları ve yanlışlıkları gerekli mercilere herzaman zamanında bildirmekten de çekinmedim. Hak, hukuk, adalet ve vicdan kavramlarının nasırlaştığı yerde görev yapamıyorsanız, dikkate alınmıyorsanız ve etkisizleştirilmeye çalışılıyorsanız daha fazla durmamın, memlekete ve topluma faydalı olamamaktan başka  bir anlamı olmadığını düşündüğümden dolayı ve bundan yaklaşık 2 ay önce MHP Genel Merkezimizden affı mı istemiş olmama ve hala daha bir cevap gelmemesinden dolayı, partim MHP yi değil ama bu aziz göreve layık olan Ülkücü Hareketin İçinden başka bir dava arkadaşımın gelmesi temennisi ile görevimi bırakıyorum. Görev sürem içinde elimden gelen herşeyi layıkı ile yapmaya çalıştım, İçim rahat, vicdanım rahat ve kimseye veremeyeceğim bir hesabım da yok. Bana hakları geçen, yanımda olan, destek olan herkesten Allah razı olsun. Bundan sonra hiç bir siyasi polemik konusu olmak, kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Görevde olan, Bu kutsal davaya baş koymuş, tek derdi Vatan Millet olan Ülkücülere Allah kolaylık versin, yar ve yardımcısı olsun''.


Editör: E. TAYHAN