MHP HEYETİ CUMAYERİ’NDE...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile 'İlçe Anlatma ve Aydınlatma' temalı toplantılar devam ediyor.

MHP HEYETİ CUMAYERİ’NDE...
6.06.2022 - 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
762

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma temalı toplantılar devam ediyor.

Bu kapsamda Cumayeri İlçesinde gerçekleştirilen toplantı sonrası, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Adem Yurdagül ve Gökhan Türkeş Öngel, MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu Cumayeri İlçe Başkanı Özcan Orhan ve teşkilat üyeleri ile birlikte yapımı devam eden ‘’Hilal Tepe Mesire Alanı’’ proje alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediler.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun gözde projelerinden biri olan Millet Bahçeleri ve Hilal Tepe Mesire Alanı projesi, hem Cumayer’li hem de Düzceli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

KONSEPT OLARAK TÜRKİYE’DE TEK PROJE

Konsept olarak Türkiye’de tek olan proje büyük bir özveri ile devam ederken çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu; “Seçimden sonra dediğimiz gibi Cumayeri’mize kalıcı eserler bırakmak için çalışacağız demiştik. O günden bu yana Cumayeri için var gücümüzle çalışıyoruz. Birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor, bunlardan biride Hilal Tepe Mesire Alanı. Bu projemiz Cumayeri’mize, Düzce’mize hatta Batı Karadeniz bölgesine hitap edecek bir proje.

PROJEDE ANA TEMA OLARAK 17 ADET HİLAL OLACAK

100 dönüm üzerine uyguladığımız bu projede ana tema olarak 17 adet hilal olacak. Bunların bir tanesi diğerlerinin 3 katı büyüklüğünde ona Türkiye Cumhuriyeti Devleti adını vereceğiz. Diğer hilallerimize de geriye dönerek bugüne kadar yaşamış Türk devletlerinin ismi verilecek.

Cumayeri’ne kuş bakışı bir yükseklikte olan bu yerimiz de aynı anda 1000 kişi piknik yapıp gezebilecek.

KAMELYA, OTURMA BANTLARI, TAŞ OTURAKLAR

17 adet hilallerimizin dışında yeteri kadar kamelya, oturma bantları, taş oturaklar ile vatandaşlarımıza hitap edecek.

Biz çalışırken heyecanlanıyoruz inşallah bittiğinde güzel olacak. Cumayeri’ni her alanda bir üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz’’ dedi.

 

 

 


Editör: E. TAYHAN