MHP BOLU İL BAŞKANI “BAŞARAN” İSTİFA ETTİ.

MHP BOLU İL BAŞKANI CİHAN BAŞARAN “MİLLETVEKİLLİĞİ" ADAYLIĞI SİNYALİ VERDİ

MHP BOLU İL BAŞKANI “BAŞARAN” İSTİFA ETTİ.
20.12.2022 - 14:57
Kaynak: (Objektif Ajans)
612
1

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran “Milletvekili Adaylığı Niyetiyle Görevinden Ayrıldığını” açıkladı.

 

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, 2017 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığı görevine  2018 yılında MHP Bolu İl Başkanı olarak devam ettiğini belirterek başladığı açıklamasına “İki dönem il ve ilçe kongrelerinde görev aldım. Hizmet etme onuruna eriştiğim 6 yıla yakın sürede, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Milletvekili seçimleri ile 2019 Mahalli İdareler seçimlerine başkanlık yaparak, ilimizde başarıyı hedefledim” sözleriyle devam etti.

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, partisinde bundan sonra Milletvekili Aday Adayı olarak devam edeceğini belirterek şu acıkmada bulundu:

“Bolu’da MHP’nin ulaştığı başarı dolu günlere başkanlık yapmanın, Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanlıkları, 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 22 Belediye Meclisi Üyeliğinin kazanılmasıyla elde edilen MHP zaferinde, Bolu İl Başkanlığı yapmanın onurunu yaşadım.

KANUN TEKLİFLERİ HAZIRLADIM

Bir ekonomist ve iktisatçı olarak meclise sunulmak üzere kanun düzenlemeleri ve kanun teklifleri hazırladım. Hazırlamış olduğum, devlete olan borçlar nedeniyle haczedilen araç ve gayri menkuller nedeniyle mağdur durumda olan vatandaşa büyük kolaylık getiren kanun teklifi meclis komisyonuna sunuldu. Şu anda 2 önemli konuda hazırladığım kanun teklif çalışması var. Bu kanun tekliflerini de 2023 yılında meclise sunmayı planlıyorum.

EYT KONUSUNDA ÇALIŞTIM

Eyt’li kardeşlerimizin haklarının savunulması ve kanun değişikliği ile kaybettikleri emeklilik haklarını geri alabilmeleri için her daim destek olacağıma söz vermiştim. Eyt konusunun seçime bırakılmadan, 2022 Aralık ayında meclise sunulacağı müjdesini de 8 ay önce, Eyt dernek ziyaretlerimde canlı yayında herkese duyurmuştum. Bu gün Eyt Meclis gündeminde. Bundan sonraki süreçlerde de Eyt’li kardeşlerimize desteğim devam edecektir.

YÜKSEK HIZLI TREN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yüksek Hızlı Tren Projesi (YHT) ile ilgili defalarca Ankara’da Mecliste ve MHP Genel Merkezinde çalışmalar ile Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğünde görüşmeler yaptım. YHT’nin Bolu’dan geçmesi konusunda çalışmalarım devam ediyor.

AYRIM YAPMADAN HİZMET ETTİM

İl Başkanı olduğum dönemde, Bolu’da yaşayan her vatandaşın değerli olduğu inancıyla, hiçbir ayrım yapmadan kucak açtım, iyi günlerine, kötü günlerine, sorunlarına ve ihtiyaçlarına ortak oldum.

Hiçbir zaman siyaseti ve il başkanlığı makamını çıkar ilişkileri ve maddi menfaat elde etmek için kullanmadım.

Ömrümden, vaktimden, maddiyatımdan fedakarlık yaparak, organizasyonlar, toplantılar, davetler ile partimizi sevenlerin kaynaşmasına ve ilçe ilçe, köy köy MHP’nin Bolu’da en güzel şekilde temsil edilmesine vesile olmaya çalıştım. Özel günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, teşkilatlarımızı harekete geçirerek varlığı paylaşmanın manevi huzurunu yaşadık.

MİLLETVEKİLİ OLARAK BOLU’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hayır duası ve onayı ile 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinde Bolu’nun güçlü sesi, çalışkan evladı, vatandaşımın Meclisteki kardeşi ve Milletvekili olabilmek niyetiyle İl Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum.

MHP Genel Merkezimizin takdirleri ile il yönetimi ya da yönetim dışından bir dava arkadaşımız il başkanlığı görevine atanıncaya kadar görevime devam edeceğim. Atamadan sonra kamuoyuna duyurarak yeni il başkanımıza görevi devir teslimi yapacağım.

 Bolu’nun Milletvekilli olarak, sizlere hizmet etmek niyetinde olduğum günlere kavuşmak dileği ile;

Bu güne kadar yönetim kurullarında benimle birlikte görev almış İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, İlçe başkan ve yöneticisi arkadaşlarıma, kadın kolları teşkilatı başkan ve yöneticisi kardeşlerime, partimizin emektar büyükleri ve her yaştaki dava arkadaşlarıma, ailemin, akrabalarımın, arkadaşlarımın her birine, Bolu’nun evladı Cihan Başaran’ı maddi manevi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Bolu’nun güzel gönüllü insanlarına sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Dünyalar kadar sevgi saygı ve selamlarımla.”

 


Editör: E. TAYHAN