MHP'Lİ ASAF ÖZTÜRK DÜZCE MİLLETVEKİLİ A. ADAYI

ASAF ÖZTÜRK:“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

MHP'Lİ ASAF ÖZTÜRK DÜZCE MİLLETVEKİLİ A. ADAYI
3.04.2023 - 13:30
Güncelleme 3.04.2023 - 13:43
515

MHP Düzce Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatını genel merkeze yaptıktan sonra alanda seçim çalışmalarına devam eden İş İnsanı Asaf Öztürk, “Partimiz MHP olarak Cumhur İttifakı içinde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına destek vermek ve parti olarak da Milliyetçi Hareket Partimizin hedef ve ilkeleri ışığında alandaki çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüşmesinin ardından Düzce’ye dönen MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Asaf Öztürk, seçim çalışmalarıın aralıksız sürdürüyor.

MHP Akçakoca ilçe başkanlığını ziyaret eden Asaf Öztürk, İlçe Başkanı İsmail Pazvant ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MHP Düzce Milletvekili A.Adayı Asaf Öztürk, İlçe başkanı Pazvant’la yaptığı görüşmesinin ardından sosyal medyada  kısa bir değerlendirmede bulunarak “Misafirperverliği için kıymetli başkanımız İsmail Pazvant ve yönetimindeki ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. ‘Hep Birlikte Başaracağız’ sözleriyle özetledi.

MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Öztürk parti teşkilatlarıı STK’ları ve meslek örgütlerini ziyaret ederek hedeflerini anlatıyor.

 

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar