MHP DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’İNDE

MHP Teşkilatı, Düzce Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erol Tayhan’a hayırlı olsun dedi.

MHP DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’İNDE
1.09.2021 - 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
1407

MHP Teşkilatı, Düzce Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erol Tayhan’a hayırlı olsun dedi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yeni dönemde cemiyete başarılar dilerken, Caboğlu ise, Düzce'de gazetecilikte kalitenin artacağına inandığını dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından güven tazeleyen Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu Cemiyetin yeni adresinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

MHP  Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz, Düzce Gazeteciler Cemiyeti'ni yeni yerinde ziyaret ederek Başkan  Erol Tayhan'a ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Ulusal ve yerel konulardan bahseden Yılmaz basının önemini vurgulayarak, " Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetim kuruluna ve Başkan Erol Tayhan'a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için İl Başkanım İlhami Caboğlu ve Merkez İlçe Başkanım Murat Baki Yılmaz ile Cemiyeti yeni yerinde ziyaret ettik. Öncelikle yeni yönetime önümüzdeki dönem faaliyetlerinde başarılar diliyorum. Biz siyasetçiler olarak demokrasinin önemli bir ayağı olan basına özellikle yerel basına oldukça değer veriyoruz. Elimizden geldiğince basınımızın yanında olacağız. Bu vesile ile tekrardan kendilerine yeni dönemlerinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ise hayırlı olsun dileklerini ileterek " Bugün sayın vekilim ve Merkez İlçe Başkanımla beraber yeni oluşmuş olan Düzce Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettik. Cemiyetin yeni dönem ile birlikte daha donanımlı bir hale geldiğini gördük. Düzce'de gazetecilik anlamında kalitenin dahada artacağından eminiz. Biz teşkilatımız olarak her zaman gazeteciler ile uyum içerisinde olduk. Gazeteciler bizim kıymetlimizdir. Bizim yaptığımız çalışmaları onlar vatandaşlara iletiyor. Ben yeni yönetime ve Başkan Erol Tayhan'a bu yeni dönemde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum." dedi.

Milletvekili Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan da, "  Öncelikle sayın vekilim ve MHP İl teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce'de ve Türkiye'de kendini ispatlamış bir teşkilat. Düzce'de Ümit vekilimiz vatandaşlarımız ile iç içe olarak tespit ettiği konuları meclise taşıyarak Düzce'nin sorunlarını ele alıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatını ve Vekilimiz Ümit Yılmaz'ı bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bizde basın olarak sizleri yakından takip edeceğiz ve sizlerin çalışmalarını vatandaşlarımıza en doğru şekilde aktaracağız." dedi.

 

 


Editör: E. TAYHAN