Ya ikimizi yanına al, ya da "KURTAR BİZİ ALLAHIM...!”

  • 7.12.2022 17:15
  • (1)

Eksik olmayın olur mu? varlığınız o kadar güzel ki..Bizleri özel yapan yücelten evlatlarımız..

Eksik olmayın olur mu? varlığınız o kadar güzel ki..Bizleri özel yapan yücelten evlatlarımız..

  Tekrar dünyaya gelsem Allahıma yalvarırdım benim kızımı bana verir misin diye.. Küçükken hep benim kanatlarım olsa yakışır mı diye düşünürdüm. Anladım ki beni tamamlayan eksik parçam kızımmış meğer... Nerden bilebilirdim ki bir meleğin annesi olarak bu dünyaya geleceğimi. Nasibimin niyetlerimin en güzel duası olacağını nerden bilebilirdim..şunu biliyorum her günümüzün güneşi olmaya beraber devam edeceğimizi.. Çünkü bizim hiç bitmeyen cok güzel hayallerimiz ve duamız var.

 Bizim gibi anneler cocuklarımız uykudayken yüzlerine bakıp sessizce konuşuruz biliyor musunuz. Diyoruz ki.. Şartlar ne olursa olsun buradayız yanınızdayız. Hayat sizleri incittiğinde saçlarınızı okşamak için, mutlu olduğunuzda sevinçlerinizi paylaşmak için, yürüdüğünüz yollarda takıldığınız hertaşı kaldırmak için, sizlere sarılıp mutsuzluğunuza katlanmak için, hep mutlu olamayız sizlere söz veremeyiz, yenilsekte beraber yenilicez. Her zamanda  yetemeyeceğiz ama sırtınızı korkusuzca yaslayabileceğiniz bir dağ olacağız sizlere.. Bizler her zaman yanınızdayız korkmayın olur mu?

  Deprem gecesi.. Sallantıyla uyandık kıpırdayamıyorum bir yandan kızım" anne beni kurtar korkuyorum"diye bağırması..sarılıp korkma yanındayım kızım  diyorum.Bir yandan sallanıyoruz kızıma sarılıp diyorum ki... ya ikimizi yanına al yada kurtar bizi Allahım diye dua ediyorum. Bir yandan yürüyemeyen kızımı kucağıma almaya calışıyorum ama başaramıyorum. Şoka girerek vefat etmiş anneme diyormuşum ki anneeee nildemi kaldıramıyorum nasıl kurtarıcam kızımı diye bağırıyormuşum. Apartmandan en son biz çıktık. Evlat mı tatlı can mı? Evlat olmadıktan sonra canın tadı olur mu?

  Hayatımın özeti sanırım bu kelime umut etmek. Hep umutlarım oldu. Kendimi en caresiz hissettiğim anda bile içimde bir ses hep umut var dedi. Belki her zaman duyamadım ama hep bildim. O ses o kadar şefkatli ki.. Birde dualarla beraber herşey olması gerektiği gibi ilerliyor diyor bana hep. Sizlerde bu zor günlerimizde duymaya çalışın. Biliyorum cadır hayatında maddi manevi çöküntü içerisindeyiz ama Dualarımızla Allahımın izniyle sabır ederek, daha neler yaşayarak ne zaman olur bilmiyorum ama mucizeler olacak bir bir.

  Bu zor günlerimizde kimi zaman ağlıyoruz kimi zaman evlatlarımızla gülmeye çalışıyoruz, bazen susuyoruz bazen konuşuyoruz. Bazen hayatı durdurup izliyor, bazen koşturmacasına dalıyoruz.Ama ne yaparsak yapalım acıyla kavuruyoruz...dipsiz derin bir acıyla. Cadırda evlatlarımızla..

  Sayın valimiz Cevdet Atay, kurum amirleri ile birlikte millet bahçesindeki cadırlarımızı her zaman ziyaret ederek ihtiyac sahiplerin özel insanlarımızın hastalarımızın yanında oldukları için bizlere güven verdikleri için kızım Nildem ve ben çok teşekkür ediyoruz.

 

  Hayatta en güzel şey bir duanın içinde olmaktır.sevmeyi ne güzel biliyorsunuz.Özel çocuklarımızın özgüvenleri çoğalıyor sizlerin sayesinde.İyiki Düzce sizleri tanıdı.. iyiki özel cocuklarımızın ve ihtiyac sahibi ailelerin her zaman olduğu gibi deprem zamanındada yanlarında oluyorsunuz. teşekkür ediyorum Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Reşit Kurt ve bütün gönüllü ekip arkadaşlarımıza.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Hlk
    Hlk
    9.12.2022 18:59

    Ömür ne güzel yazmıssin..

Resmi İlanlar