Ağaryılmaz: Düzce bizim için önemli

Düzce'ye gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün Düzce'de büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, " “ Biz bunu gelecek seçimler için bir işaret olarak algıladık” dedi.

Ağaryılmaz: Düzce bizim için önemli
24.06.2022 - 17:02
Güncelleme 24.06.2022 - 17:04
Kaynak: Özel Haber
574

İllerde teşkilatlanmaya devam eden Türkiye Değişim Partisi ( TDP) Düzce'de de ikinci bürosunu açtı. TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz bugün Düzce'yi ziyaret ederek İl yönetimi ile bir araya geldi.

"SARIGÜL'E YOĞUN İLGİ OLDU"

TDP Düzce  Kurucu İl Başkanı Hayati Çaklı ve  İl Başkanı  Sezgin Aktaş ile basının karşısına geçen Ağaryılmaz,  geçtiğimiz günlerde Düzce’yi ziyaret eden Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün şehirden  çok memnun ayrıldığını söyleyerek, Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti..

Merhum Siyasetçi Süleyman Demirel’in, seçimlerde sandıklar açılmaya başladığında, sonuçlarda belirleyici olduğu için öncelikle Düzce’yi takip ettiğini hatırlatan Ağaryılmaz, Düzce’de gördükleri yoğun ilgiye istinaden  “ Biz bunu gelecek seçimler için bir işaret olarak algıladık” dedi

ÜLKENİN ÇIKIŞI TDP'DİR

Ağaryılmaz, “ Biliyorsunuz ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Ekonomik ve sosyal olarak. Ötekileştirilmiş bir yönetim anlayışı ülkemizi çok sıkıntılı günlere getirdi. Değerlerimiz karşı karşıya getirildi. Sosyal yapıda sıkıntı olunca ekonomi de zor bir döneme girmiştir. Buradan çıkışın en önemli aktörü, liderimiz Mustafa Sarıgül, 15 yıllık Şişli Belediye Başkanlığı döneminde ilçe sınırlarını aşmış, ülkenin her kesimine ayırmadan hizmet etmiştir. Bunlar ciddi anlamda genel başkanımızın halktaki karşılığına katkı yapmaktadır. Ülkenin bu durumdan çıkışının yegane karşılığı, değişimin öncüsü Mustafa Sarıgül’ün başkanlığında Türkiye Değişim Partisi’dir. Bu anlamda Düzce bizim için çok önemlidir." dedi.


Editör: E. TAYHAN