İYİ PARTİ’NİN “EKONOMİ ÇALIŞTAYI” DÜZCE’DE

İYİ PARTİ DÜZCE TEŞKİLATI’NDAN “EKONOMİ ÇALIŞTAYI”

İYİ PARTİ’NİN “EKONOMİ ÇALIŞTAYI” DÜZCE’DE
3.06.2022 - 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
662

Saha çalışmalarına hızla devam eden, özelde Düzce’nin genelde de Ülkenin sorunlarını tespit ve çözüm önerilerini halk ile paylaşma felsefesi ile siyasal faaliyetlerine devam eden İYİ Parti Düzce Teşkilatları geçtiğimiz hafta düzenlediği “Tarımsal Kalkınma” ve “ Tarım ve Kadın Emeği” çalıştaylarının ardından bu hafta da ekonomi çalıştayı düzenledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Düzceli iş insanlarının katılımı ile düzenlenen çalıştaya CHP ve Deva Partisi Teşkilatları, Oda Başkanları ve çok sayıda iş insanı katıldı.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale’nin yer aldığı çalıştay ile ilgili konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er: “ Konu yerelde ve ulusal bazda ekonomi olduğunda tarafsız ve duyarlı tavrını görmekten büyük mutluluk duyduğumuz Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına Sayın Başkan Tuncay Şahin özelinde yapmış olduğu şehrimize yakışan ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Düzce olarak özlediğimiz bu birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde ekonomimizi masaya yatırdık. Çok verimli ve sağlıklı bir çalışma oldu. İYİ Parti olarak Düzceli iş insanlarının sorularını dinledik çözüm önerilerimizi iki genel başkan yardımcımızın sunumları ile kendileriyle paylaştık. Hem Düzce ekonomisinin sorunlarına hem de ülke ekonomisinin ilerlemesinde başarılı olacağımız inancı ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Gösterdikleri ilgi için tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi

Sunumlar ve karşılıklı soru-cevap şeklinde süren calıştayın ardından Teşkilat mensupları ile İl Başkanlığında bir araya gelip onlara da açıklamalarda bulunan genel başkan yardımcıları programlarını tamamlayıp Düzce’den ayrıldı.


Editör: E. TAYHAN