AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN “ALANDA”

KESKİN: BAŞKANLIK DA GEÇER VEKİLLİK DE, …DERDİMİZ DÜZCE'YE HİZMET…!”

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN “ALANDA”
4.06.2022 - 17:16
Güncelleme 4.06.2022 - 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
650
2

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet bu hafta Yığılca’nın köylerini gezdi. burada vatandaşlarla bir araya gelen Keskin, amacın Düzce'ye bir çivi çakmak olduğunu söyleyerek, " Başkanlık da geçer vekillik de, derdimiz Düzce'ye hizmet" dedi.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile beraberindeki AK Parti heyeti, bu hafta Yığılca’nın köylerini gezerek köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzenlenen Yığılca programına, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın, Yığılca İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kuru ile ilçe teşkilatı katıldı.

AK Parti İl Başkan Keskin, Türkiye’nin bütün yollarının kesiştiği Düzce’nin, yeşilin içinde, cennet gibi bir iklimde olduğunu söylerken,  artık pandeminin bitmesi ile insanların bir araya gelebildiğini belirtti.

BAŞKANLIK DA GEÇER VEKİLLİK DE...

Keskin, " Artık mevlit yapabiliyoruz, cenazelerimize gidebiliyoruz. Cuma’ya gidemediğimiz günler oldu. Dünyada virüsle mücadelede  bir numarayız. Bu kadar olumsuzluklara rağmen biz de Düzce’ye bir çivi çakarsak karımızdır, tüm derdimiz bu. Size bir damla hizmet geliyorsa, Düzce’de yaşayanlara Ankara’dan hizmet getirebiliyorsak, en büyük görevi yapmış oluyoruz. Yoksa Başkanlıkta geçer, vekillikte geçer hepsini at çöpe gitsin. Bize insanlık lazım, bize dua lazım. Onun için biz beraber olacağız, bunun başka yöntemi yok. " dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜNDEMİ EKONOMİ

Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekten de söz eden Keskin, "Dertleri,  İçerden de dışarıdan da hepsi beraber olmuşlar Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyorlar. Ama olmayacak. Bu millet ne derse o olacak. Bu millet tamam derse tamam diyeceğiz. Devam et derse devam edeceğiz. Şu anda tek bir şey kaldı ekonomi, ekonomiyi de kırıp atacağız. Cumhurbaşkanımızın birinci gündemi bu. Bunu düzelteceğiz." ifadelerini kullandı.

DERDİMİZ HİZMET

Keskin, "biz hep birlikte bir bütün olacağız. Derdimiz hizmet. Başka derdimiz yok. O son virajı da göreceğiz inşallah” şeklinde açıklamasını tamamladı.

 

 


Editör: E. TAYHAN