DÜZCE BAYRAKLARLA DONATILACAK

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Düzcespor, son 6 maç öncesinde bayrak kampanyası başlatıyor. Kentin her sokağının her caddesinin Düzcespor bayraklarıyla bezenerek, şampiyonluk ruhunun yakalanması, takımın ve kentin motivasyonu için Düzcespor yönetimi, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarının ve tüm Düzce’nin kampanyaya desteğini bekliyor.

DÜZCE BAYRAKLARLA DONATILACAK
7.04.2022 - 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
1170

Düzcespor 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şampiyonluk yolunda Düzcelilerin desteğini arkasına alan Düzcespor’un, en yakın rakibiyle arasında 9 puan fark bulunuyor. 3. Ligde şampiyon gözüyle bakılan Düzcespor’un şampiyonluğu için Düzce sokakları hazırlanıyor. Kent baştanbaşa Düzcespor bayraklarıyla donatılacak. Düzcespor Yönetimi tüm kente çağrı yaparak kampanyaya destek olmalarını istedi.

 Yapılan açıklamada, “ Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın, son 6 maç öncesinde,  kenti Düzcespor bayraklarıyla donatmak için Bayrak kampanyası başlatarak, siyasilerimize, STK ve iş insanlarına çağrıda bulunuyoruz. 3. lig 2. Grupta haftalardır liderliğini koruyan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza hem maddi hem manevi destek olmak adına son 6 maç öncesinde kenti bayraklarla donatmak için tüm Düzcelilere çağrı yapıyoruz. “İnanmış bir takım kenetlenmiş bir şehir herşeyi başarabilir” mantığı ile çıktığımız bu yolda, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarının ve tüm Düzce’nin kampanyamıza desteğini bekliyoruz.

Kampanyamıza katılarak takımımıza sahip çıkıp, şampiyonluk yolunda yalnız bırakmak istemeyen tüm Düzcelilerin, fiyat, basım ve asım için Düzcespor Kulüp Yönetimiyle irtibata geçmesi bekliyoruz” denildi.


Editör: E. TAYHAN