BU ŞEHRE BU TAKIMA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Düzcespor’un şampiyonluğuna 3 maç kaldı. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Kalecik Futbol Kulübü maçından mutlak galibiyet ve 3 puan bekleniyor. Taraftarların tribünleri doldurması ve takımı 90 dakika desteklemeleri bekleniyor.

BU ŞEHRE BU TAKIMA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR
22.04.2022 - 14:30
Güncelleme 22.04.2022 - 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
688

Lider Bitexen Düzcespor, hafta sonu kendi sahasında Kalecik Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Kırmızı lacivertlilerin Kalecik maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde devam eden antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı olmaları dikkat çekiyor.

Teknik heyet ve futbolcuların Kalecik Futbol Kulübü maçına motive oldukları gözlenirken, takımın form durumunun da daha iyi seviyede olduğu gözlendi.

Takımda sarı kart cezalısı Alperen Özşahin ile Emre Bekir Kalecik maçında forma giyemeyecek.

Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, yaptığı açıklamada Kalecik Futbol Kulübü maçından mutlak galibiyet ve 3 puan beklediklerini belirterek, futbolcuların motivasyonundan, kazanma isteğinden ve formundan memnun olduğunu söyledi.

Ligde 3 maç kaldığını, bundan sonraki her maça galibiyet hedefiyle çıkacaklarını ifade eden İncedal, “İlk amacımız Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Kalecik maçını kazanmak ve yolumuza devam etmek” dedi.

İncedal, hafta sonu oynayacakları maçta taraftarların tribünleri doldurmasını ve 90 dakika takımı desteklemelerini istedi.


Editör: E. TAYHAN