Binlerce taraftar sabaha kadar şampiyonluğu kutladı

22 yıl sonra gelen şampiyonluk Düzce’de coşkuyla kutlandı.

Binlerce taraftar sabaha kadar şampiyonluğu kutladı
4.05.2022 - 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
390

Grubundan şampiyon olarak 2. Lige çıkan Düzcespor ve Düzce halkı için dün tarihi gecelerden biri yaşandı.

Şampiyon Düzcespor’u karşılamak ve şampiyonluk sevincini kutlamak için binlerce taraftar Anıtpark’ta toplandı.Akşam saatlerinden başlayan kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü.

Gece saat 02.00’de Gölyaka otoban gişelerine gelen Şampiyon Düzcespor kafilesini burada yaklaşık 3 bin kişi karşıladı. Kafile, konvoy halinde Anıtpark’a 1,5 saatte gelebildi.

Anıtpark’a girişi yapan Düzcespor kafilesini meydandaki binlerce kişi meşalelerle, marşlarla karşıladı. Yönetim ve futbolcular meydanda kurulan platforma çıkınca ortalık yıkıldı. “Şampiyon Düzce” tezahüratı dakikalarca sürdü. Ortalık bayram yerine döndü.

Anıtpark meydanında toplanan kalabalığa ilk önce Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu hitap etti. Kapoğlu, “Bu şampiyonlukta yönetimdeki arkadaşlar, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve siz taraftarlarımızın büyük emeği var. Bugün Düzce için tarihi bir gün. Bu şampiyonluğumuzu hep birlikte birbirimizle kucaklaşarak kutluyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz 2. Ligde şampiyon olmak” dedi.

Kapoğlu, “Buraya gelen herkes bizlerin misafiridir. Hiç kimseye saygısızlık yapılmasın” diyerek taraftarlara uyarıda bulundu.

Vali Cevdet Atay, “Tebrik ediyorum. İnşaallah seneye hedef 1. Lig” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Milletvekili Ayşe Keşir de kısa birer konuşma yaparak, kulüp yönetimine, futbolculara ve taraftarlara teşekkür etti.

Taraftarların yeni stad istiyoruz şeklindeki tezahüratı üzerine Başkan Özlü, “Projemizi hazırladık. Düzce’ye yakışan yeni bir stad yapacağız” dedi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal, takım kaptanı Nevzat Bilen de konuşma yaparak, taraftarlara ve yönetime teşekkür ettiler.

Şampiyonluk kutlaması sabaha karşı saat 04.30’a kadar devam etti.

 


Editör: E. TAYHAN