HANGİ TAKIM AVANTAJLI

3.lig 2. Grubun en önemli müsabakası Pazar günü saat 12.00'da oynanacak. Bu iki takımın istatistiklerine bakıldığına hangi takımın daha avantajlı olduğu ortaya çıkıyor.

HANGİ TAKIM AVANTAJLI
25.11.2021 - 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
814

 Ev sahibi İskenderunspor son 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 9 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. İskenderunspor toplam 25 gol atarken kalesinde 12 gol görüp 25 puan topladı.

BİTEXEN Düzcespor ise son 5 maçta 13 puan toplayıp rakip ağlara 12 gol atıp kalesinde 3 gol gördü. BITEXEN Düzcespor oynadığı 13 maçın yedisinde 3 gol atmayı başardı. BITEXEN Düzcespor oynadığı 13 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet alırken,  attığı 23 gole karşılık kalesinde 11 gol görüp 29 puan topladı.

 İskenderunspor iç sahada 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Düzcespor ise iç sahada oynadığı maçların tamamını kazanırken deplasmanda 6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldı.

TAKIMIN EN GOLCÜ OYUNCULARI

Her iki takımın golcülerine bakıldığında BITEXENDüzcespor’un kenar oyuncuları ve forveti rakip ağları sarsarken toplam 23 gol attı. Murat Gürbüzerol  7, Nevzat Bilen 5, Oğuzhan ve Samet 4 gol atmayı başardı.

 İskenderunspor cephesinde ise gol ağırlığını Emre Gemici yüklenirken, Osman Şahin 5 gol , Enes Soy 4 gol atmayı başardılar.

Bu rakamlar doğrultusunda BITEXEN Düzcespor’un  ileri uç ve orta saha oyuncuları atılan golleri paylaşırken, İskenderunspor takımında üç oyuncuya bel bağlamış durumda. Bu oyuncular Emre Gemici,Enes Soy ve Osman Şahin.

Son maçlarda her iki takıma bakıldığında BITEXEN Düzcespor’un daha ağır bastığı yaptığı mücadele ve güçlü oyunu ön plana çıkmakta. Takım oyununu iyi ortaya koyan BITEXEN Düzcespor bu maçı kazanacak güce sahip. BITEXEN Düzcespor bu müsabakayı kazandığında puan farkı 7 olacak. Her iki teknik adama bakıldığında İskenderunspor teknik direktörü  JanOldeRiekerink yabancı statüsü kuralına takıldığı için saha giremiyor. BITEXEN Düzcespor teknik direktörü Yavuz İncadal ise takımımızın başında olacak. Ligi daha iyi tanıyan Yavuz İncadal Jan OldeRiekerink’in önünde bulunuyor.


Editör: E. TAYHAN