ÇİLİMLİSPOR “İYİ” YOLDA

BEYKÖY BELEDİYE GALİBİYETİ KAÇIRDI

ÇİLİMLİSPOR “İYİ” YOLDA
20.12.2021 - 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
1434

Bölgesel Amatör Ligde (BAL)mücadele veren Çilimli Belediyespor grubun güçlü takımı lider durumda bulunan Silivrispor’u 1-0 yenerek grubu yeniden şekillendirdi.

Çilimli Belediyespor sabırlı oyununu maçın son dakikasına kadar taşıyarak maçı kazanmayı bildi. Çilimli taraftarları müsabakanın sonuna kadar takımlarına destek verirken maç sonu oyuncular ve teknik ekip ile tek yumruk oldu. Alınan bu galibiyet Çilimli Belediyespor için ligin tekrar başladığının işareti olarak gösterildi.

BEYKÖY BELEDİYE GALİBİYETİ KAÇIRDI

Bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor Kilimli deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda yediği şanssız 2 golün ardından sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu hafta Beykoz ile kendi evinde oynayacak olan Beyköy Belediyespor alacağı 1 galibiyet ile küme düşme potasından çıkması bekleniyor.

Oynanan maçlarda grup karışırken Beykoz 0- Devrek Belediyespor 1, Karadeniz Ereğli Belediyespor 3- Maltepespor 2  bu sonuçlardan sonra Silivrispor 7 maçta 16 puan toplayarak lider durumda bulunurken  2.sırada yer alan Karadeniz Ereğli Beldiyespor 8 maçta 16 puan topladı.

 Çilimli Belediyespor  ise 7 maçta 15 puanı var. Devrek Belediyespor 7 maçta 14 puan almayı başardı. Bu 4 takım ligin sonuna kadar şampiyonluk şansları devam edecek. Maltepespor, Kilimli Belediyespor, Bakıköyspor, Beykozspor ve Beyköy Beledieyspor ise son iki sırada kalmamak için mücadelesini sürdürecek. Zonguldak ilini üç takım temsil ederken ligin sonunda sıralama ne olursa olsun lig sonunda 3. Sırada bitiren takım küme düşecek bu yüzden Kilimli Belediyespor ligte kalması mucizelere bağlı.

 

 


Editör: E. TAYHAN