Düzcespor’un şampiyonluğuna 4 maç kaldı

Düzcespor’un şampiyonluğuna 4 maç kaldı
14.04.2022 - 13:35
Güncelleme 14.04.2022 - 13:36
Kaynak: Özel Haber
1199

Ligin bitimine 4 maç kala kırmızı lacivertliler şampiyonluk iddiasını sürdürürken, ikinci Iğdırspor ile üçüncü İskenderunspor ise play-of’u garantilemiş durumda.

Düzcespor, hafta sonu deplasmanda Yeni Orduspor’la karşılaşacak. Kırmızı lacivertliler daha sonraki haftalarda sırasıyla kendi sahasında Yeni Altındağ Belediye, deplasmanda Yomraspor ve ligin son maçı kendi sahasında Çarşambaspor’la karşılaşacak.

Düzcespor, kalan 4 maçtan 7 puan alması halinde şampiyonluğu garantileyecek.

Ligde ikinci sıradaki Alagöz Holding Iğdırspor ise Kuşadası, 68 Aksarayspor (D), Hacettepe ve Kızılcabölükspor (D) ile karşılaşacak.

62 puanlı İskenderunspor’un kalan 4 maçı ise şöyle: Şile Yıldızspor, Darıca Gençlerbirliği (D), Elazığ Karakoçan ve Kuşadasıspor (D)

DÜZCESPOR SAHASINDA İLK PUANI KAYBETTİ

Sezon başından bu yana kendi evinde 15 maçta 15 galibiyet alan takımımız son İskenderunspor maçında aldığı 1 puan ile ilk kez kendi evinde puan kaybetti.

Düzcespor, geride kalan haftalarda kendi sahasında 15 maçı kazanmış ve bir rekora imza atmıştı.

KÜME DÜŞME ADAYLARI ATEŞİN İÇİNDE

3.lig 2.grupta oynanan maçlar sonunda küme düşme adayları tam ateşin içinde olduğu bu ateşin içinden çıkmak için yoğun çaba harcadıkları görülmekte. ligin sonuna demir atan Çarşambaspor son üç maçta aldığı 7 puan ile ligin sonundan kurtulduğu diğer rakiplerine yetiştiği görülmekte.

Ankara temsilcisi Hacettepespor’un ise ligin sonuncusu olduğu, küme düşme potasındaki diğer takımlar  Yomraspor Malatya Yeşilyurt, Kızılcabölük, Darıca Gençlerbirliği arasındaki kümede kalma mücadelesinin son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.


Editör: E. TAYHAN