Bitexen Düzcespor Hendek CUP’da boy gösterecek

Bıtexen Düzcespor 2008-2009 doğumlu U 13 ve U 14 takımı Hendek Cup turnuvasına katılıyor.2009 doğumlu oyuncuların yer aldığı takım bugün saat 14.50'de Genç Yıldızlar FK takımı ile oynarken yarın Konyaspor ile karşılaşacak.

Bitexen Düzcespor Hendek CUP’da boy gösterecek
23.06.2022 - 11:11
Kaynak: Özel Haber
751

2009 doğumlu oyuncuların bulunduğu grupta yer alan   Düzcespor ile aynı grupta, İstanbul Beşyüzevler Konyaspor,İzmirgücü ve Genç Yıldızlar FK takımları bulunuyor.

 B grubunda ise Altay, Bursa Kültür SK Pestij Atletik, Bakırköyspor 1903 ve Akovaspor takımları var. Bitexen Düzcespor bugün ilk maçına çıkarken Cuma günü Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Uluslararası Hendek Cup’da mücadele edecek U13  takımının başında Şamil Demirtaş, U14 takımının başında Kenan Özen olacak.

Bu turnuvaya girilmesinde büyük emeği olan Kenan Özen yaptığı açıklamada, çocukların bu turnuvada büyük tecrübe kazanacaklarını ,böyle bir turnuvaya ilk kez katıldıklarını ifade etti. Özen, Yaz okullarının devam ettiğini de söylerken, tek amaçlarının Düzcespor’a futbolcu kazandırmak olduğunu,   Düzce ilinden oyuncu çıkartarak Düzcespor’a katkı sağlayacaklarını belirtti.

 


Editör: E. TAYHAN