ÖMER ACAR’I KAYBETTİK

Gazetemiz Objektif’in eski Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Acar, ikamet etmekte olduğu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde (Side’de) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

ÖMER ACAR’I  KAYBETTİK
26.11.2021 - 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
3699
3

Düzce merkeze bağlı Çınarlı Köyü’nden Merhum Cambaz Abdüsselam’ın oğlu, Namık, Fatmet ve Ayşe’nin kardeşleri, Mukadder Acar’ın eşi, Ömer Acar vefat etti.

Düzce’de uzun yıllar Objektif Gazetesi’nde Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan; daha sonra Reklamcılık (ACR REKLAM) yapan evlenmesinin ardından bir müddet sonra Antalya Alanya Manavgat’a (Side’ye) yerleşen Ömer Acar, Side’de de çok sevilen ve saygı duyulan bir kişi olarak tanınıyordu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) olağan genel kuruluna katılmak için Antalya’nın Alanya ilçesi’ne giden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve Genel Sekreter Cihat Tutkun’la da görüşen Ömer Acar; aradan geçen on gün sonra aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetmesi bölgede büyük üzüntüyle karşılandı.

ÖMER ACAR (YARIN) CUMARTESİ 11.00’DA DEFNEDİLECEK

Kalp krizi sonrası hayatını kaybeden İş İnsanı Ömer Acar, Cumartesi günü, saat:11.00’da doğum yeri olan Düzce merkeze bağlı Çınarlı Köyü’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı köy mezarlığına defnedilecek.

Objektif ailesi olarak gazetemizin gururu Ömer Acar’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet; Acar ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.        

  


Editör: E. TAYHAN